Pärlhyacinter och förkylningar..


Hej!

Här blev det visst ett litet uppehåll.. igen. Ops!
Men jag har väl varit upptagen med annat. Vi har ju haft så himla fint väder här nere. Soligt och ganska så varmt. Jag har varit ute och slitigt i vår trädgård. Det har rensats i rabatter, vändgrävts i trädgårdslandet, städat i växthuset, rullar flera kärror med gamla plattor och tegelstenar till grannen (sånt som hon behöver nu och inte vi), grävt rundningar och lagt singel i dessa vid vårt äppelträd.. osv.. Jag har verkligen varit ute i timmar. En eftermiddag och kväll var jag ute i fem timmar, sen fick jag tvinga mig själv att gå in :) Våren har verkligen kommit igång och det växer så det knakar i rabatterna :D Härligt.

Nog har jag kanske fått betala för detta slitet också. Nu sitter jag här igen och är bottenförkyld. Det är så deprimerande. På riktigt. Jag börjar faktiskt bli lite orolig. Under det senaste året har jag varit mer förkyld än vad jag någonsin varit under mina övriga 32 år. Det är helt sjukt, sjukt. Vad har hänt?
Idag bestämde jag mig för att verkligen ta c-vitaminer VARJE DAG. När förkylning gått över ska jag också äta kosttillskott och tabletters sm ska bygga upp mitt immunförsvar. Skulle jag bli förkyld snart igen efter att jag satt igång med denna process så går jag till doktorn. Och då ska ni veta att det gått långt om jag ska gå till en doktor.

Det är rätt tråkigt väder idag. Så nu är jag inne. Hur kul är det att bara ligga i soffan?? Men det är väl vad jag ska göra denna helgen. Värre blir det imorgon då D. åker iväg och inte kommer hem förrän söndag. Buhuu.. så här får jag ligga i min ensamhet och bara ha det tråkigt.

Nähe.. man kanske skulle lyxa till med lite Sibylla mat nu då.. uhh.. jag hade verkligen sett framemot grillat idag med goda tillbehör. Men jag orkar inte bry mig om mer mat idag. Så Sibyllakunder blir vi idag *suck*

Ha en finfin helg!
Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

FINT =)

2013-04-28 @ 13:19:22
URL: http://sajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0