Lyx, en helt vanlig tisdag..

Hello.. Då var vi där igen, där i vardagen. Pang bom, så ringde klockan tidigt om morgonen igen. Jisses vad trött jag var imorse. Nu när man varit påskledig så har ju tiden varit lite som den velat, eller vi har varit som vi velat. Lallat runt och knappt tänkt på klockan. Det fick jag äta upp inatt, som den sämsta nattamaten (nattamauden på ren skånska). Jag vände och vred mig och kom aldrig till ro. Att jag sen trodde jag kunde få gå hem tidigt idag fick jag också äta upp.. ack ack, fick stannar kvar längre istället.

Men men, solen skiner och jag ska snart göra en lyxmiddag, såhär en tisdag. Igår kom grannen med torsk han fiskat upp. Direkt från havet till vår dörr, alldeles gratis. Torsk tackar man inte nej till. Inte så rolig att rensa, men galet god att äta. Så med tanke på att få gratis torsk (som är så dyrt nu, speciellt färsk) så rensar jag gärna ;) Till middag idag blir det alltså kokt torsk med kokta potatis och senapssås. Tyvärr har jag ingen kanonkula, men jag hoppas jag får till senapsfröna i morteln också. Gott. Dessutom fick jag en slurk vin över från helgen så jag toppar rätten med ett glas vin. Såhär en vanlig tisdag..

Jag var inom Netto idag när jag skulle handla lite till kvällens middag. Där sprang jag på krukan som syns här ovan. Man köpte dom i 3-pack. Så en har jag till basilikan och de andra två ska jag använda till pelargonsticklingar. Man fick en krita med till varje kruka. Men det är både lättare att skriva och blir snyggare med en whiteboardpenna (finns vita på granit).

Nähe.. nu var visst dagens islatte slut i glaset. Då kanske det är dags att sätta igång med maten.
Ha en finfin tisdag!

Kram

Kommentarer
Postat av: Karin O

Gott med fiskmiddag. Vardag efter påsk kan vara rätt fint det med:)

2013-04-02 @ 22:49:08
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0