Vad hände och vart tog dom vägen?

Hej på er!!
Nu snackar vi höst va? Jisses.. det var som om ngn drog ner solen och med den kom de gula löven, kyliga vindar och regnet.. *pheew* Men vad gör det.. det är ju hösttider nu. Snart är det jul och sen kommer ett nytt år.. tiden rullar på snabbare än vad den gjorde tidigare tycker jag. Och på tal om snabbt.. antingen hänger jag inte med. Men hur snabbt kunde kakorna bli så få i kakburken?? Jag vet att jag själv haft fingrarna i burken.. men att botten skulle bli nådd så kvickt.. Det hängde jag inte med på ;) I vårt hem, och säkert i era också.. så är det ju så att man ofta vill dekorera med ngt frestande på bordet eller på annat ställe i hemmet. Några fina härliga chokladbitar eller färgsprakande JellyBeans.. eller som i detta fallet, rosa småkakor på köksbänken.Burken står där och står där.. men sen ger man en liiiiten klarsignal på att man får smaka.. vips, så är man nere på en en synlig bottennivå. Är det inte konstigt..?? Ett liiiitet tecken. Ja, och när mannen väl (jag ska inte bara skylla på honom) börjat så är jag där likväl.. Men inte riktigt i detta fallet.. småkakor är gott. Men vissa frestas jag inte så mycket av.
Jaja.. chans till att fylla den med ngt annat. Nu när det är höst så kanske man skulle fylla den med ngt som är mer höstigt.. Förslag??

Jaha.. och tiden. Den rullar på. Tänk att brorsonen snart är ett år. Ett år.. hur hände det då? Han var ju precis yttepyttig. Jaja, inte mindre älskad för det. Presenter ska han få.. men också så många pussar en blivande ettåring kan ta emot.. haha.. där såg jag mina pussar flyga sin kos.. A ja.. störst går först så ngn puss kommer han mot sin vilja få ;) ♥

Snart kommer mannan hem. Hoppas han fick mitt meddelande om att köpa hem Satsumas. Man måste äta så många det bara går nu innan det är klementinerna som tar överhand.. Dom är inte lika goda. Och att jag inte ghår själv och handlar beror på att jag skadade min tå igår..Igår intog den formen av en krokig prinskorv efter att en slagborrmaskin trillat från typ 15 centimeters höjd. Sån sketen höjd och den smärtan.. Hur är det möjligt?? Men men, ont som f*n igår. Mindre ont idag men jag är så trött i foten eftersom jag inte kunnat stödja ordentligt på den på hela dagen. Bara det går över så är jag glad :)

Nu ska jag värma lite mat.. rester är bra när man känner sej lite lat.. euuhhrmm.. jag menar dålig i tån ;)
Kram

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem.se

Stackars dig, hoppas det onda går över snart. Tänk vilken tur att det inte var från en meters höjd, då hade väl tån trillat av? =o

Ja, dagarna, och årstiderna går bara allt snabbare. Jag har lite svårt för att stanna upp och leva här och nu, är alltid långt där framme i tankarna. Skärpning. :)

God kväll!

2012-09-25 @ 21:28:48
URL: http://www.camillasnyahem.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0