Det var mej en hårig donut..


Hej på er!!
Här är det ju inte full aktivitet direkt.. Inte på bloggen iaf :) Men nu så.. nu ska jag väll ha lite tid..!! :)
Igår var jag hos tandläkaren. Ni vet ju hr jag hatar detta. Äntligen skulle det sista göras på min trasiga tand som skulle rotfyllas och byggas upp. Sista gången sen skulle det vara klart.. Jag låg där i stolen och kände lite pepp.. snaaart skulle jag vara klar. Men helt plötsligt började jag höras lite oroliga suckar och konstigt tandläkarsnack. Helt plötsligt är det som att ngn slår mej hårt i både magen och rakt i ansiktet. Det är såklart ingen som slår mej.. men min tandläkare berättade att jag fått en fraktur på min tand, så det går inte att rotfylla den. Så nu måste jag dra ut den. Fan vilken kraft det slaget hade. F*n. Tårarna kom ju direkt och jag kunde inte styra mina tankar, allt bara snurrade. Hon lagade tanden provisoriskt. Sen ska jag dra ut tanden en annan dag.. jag kunde inte göra det då. Jag kunde ju inte tänka klart. Nu i efterhand när jag tänkt igenom allt så kanske det varit lika bra att dra ut skiten direkt. Men det går inte att tänka när man blir så rädd. Well well.. tanden gör inte ont. Jag drar ut den en annan dag.

Till ngt annat lite kul är ju faktiskt min nya håruppsättning :D Igår fick jag klart för mej hur man använder de där tjocka märkliga hårbanden som man ser både här och där.. Kommer inte ihåg vilken blogg det var. Men tack!
Dock är det lite jobbigt att göra överflödigt hår "osynligt". Mitt hår och hårnålar går inte riktigt samman, hårnålarna kasar mest av. Mem ne, med lite slit så blir det ok. Jag har precis köpt min donut, så jag måste ju öva.

Idag hittade jag ett par kanonfina skor/boots (usch, jag gillar inte ordet boots, tänker bara på nittiotalets bootshysteri) också. Åh vad jag är sugen på dom. Inte var dom dyra heller.. Hmm, får väl se om jag slår till .Det var ju på skopunkten, så då kan man ju lika gärna slå till på två par (två olika såklart) och få det ena paret till halva priset :D
 
Nu ska jag kolla på Nya Landgång. Imorgon ska jag visa en annan ska jag fyndade idag när jag var och handlade matvaror.. och liiite annat :D
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0