Trevlig helg

Tänk.. det är helg.. igen :) Det ska bli så skönt, eller det ÄR skönt redan. Är placerad i soffan, bloggar, instagrammar och lyssnar på Let it snow med div. artister :) Frank Sinatra är helt enkelt KUNGEN på den låten!
Jag och en kär vän hade en plan en gång att spela in en musikvideo i svart vitt till denna låten. Haha.. det blev inget av idén. Men som vi skrattade under vår planering och brainstorming. Det var allt från konstsnö, lyktstolpar, isbjörnar och finfina danser. Killkompisar, dom är sjukt roliga :D

Jag behöver tänka på allt uppiggande nu känner jag. Fatta att jag vaknade imorse och kände mej helt svullen i halsen och hade ont så jag knappt kunde svälja. Det har lättat under dagen. Men jag har fortfarande galet ont i svalget. Det svider och gör ont upp i näsan. Trött i kroppen är jag och är inte alls pigg på detta igen. Det var flera år sedan jag var såhär förkyld (flera gånger på raken nu) som jag varit de senaste månaderna. Jag inte hunnit bli riktigt friskt från det ena innan jag blivit påhoppad av det andra.
Också kände jag igår på dagen att lilla onda jag hade i svalgen dagarna innan var nog påväg tillbaka. Ack! Lagom till nio slog det till igen.
Jag hoppas detta är sista rundan nu. Annars får jag kanske gå till ngn doktor. Det kanske inte är en vanlig förkylning.. Halsfluss, då får man väl ont nere i halen och inte bara i svalget?
Ni hör.. jag är sällan sjuk (förutom nu) så jag vet inte hur saker yttrar sej :)

Nu ska jag iaf. ta och göra mej en vaaaaaarm latte. Eller ska jag göra varm choklad istället kanske.. hmm.. Tål att tänkas på.
Sen ska jag vila så jag orkar vara uppe ikväll :)

Hoppas ni får en underbart TREVLIG HELG!!
Kram

Kommentarer
Postat av: anna

Trevlig helg!

2012-11-16 @ 16:56:29
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.se
Postat av: millandante

Kul att titta in och se dina fina bilder i större format:) Kanske ska du kolla upp det ändå i halsen, det kan nog sitta bara i svalget tror jag...

Mys ändå av din fredagskväll i soffan, samma här nu...:)
Kram

2012-11-16 @ 18:05:33
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0