Ljusstakarna är på plats..

Taadaaa.. Nu är mina nya superfina adventsljusstakar från Svenljunga Sweden på plats. Om jag älskar dom? Det kan ni ge er på ;) Dom tar sin plats, helt klart. Men det passar finfint i våra lite större fönsterparti. Men Svenljunga kan gott göra en modell mindre också, så man kan sätta en i varje fönster. För det skulle jag LÄTT kunna tänka mej. Superfina är dom, och fårskinnet gör ju sitt lilla extra till det hela. Kärlek!

Så igår när dessa kom och var tvugna att åka upp i fönsterna direkt så åkte även mina andra ljusstakar upp. Så nu drar det igång. Julpysslandet!!
Ska beställa julklappar till mamma också idag. Så är det klart.
J & H kom på vad ni önskar er..!! Pappa ska jag också försöka klämma på lite info om vad han kan tänka sej. Annars får jag väl köpa ngt verktyg han (och vi höhö) kan ha god nytta av :D På tal om pappa och verktyg.. undra om det kanske blir skåpbygge i nästa vecka.. iiihh.. hoppas :) Längtar efter ett finfint vitrinskåp till köket.

Ujuj.. annars är det en fullspäckad vecka. Imorgon ska det handlas.. påfyllnad av kyl behövs :D
Sen på torsdag ska jag tsanna kvar på jobbet och monter en tårta.. Sedan är det fredag, och inte vilken fredag som helst. Då är det minsann min födelsedag.. Det är därför tårtan ska göras på jobbet, så slipper jag släpa på den dagen efter. För då bjudes det på tårta på jobbet och barnen har skönsång för en :)
På kvällen hoppas jag på en riktigt god middag.. Sen är det lördag, och då måste jag ju baka lussekatter. På söndag är det julskyltning, men jag tror vi skippa den även i år.. Vi stannar nog inne och äter lussekatter istället :P

Och då helt plöstligt var vi inne på december månad.. uhh..
Nu backar jag tillbaka bandet och är där jag är idag. Tror jag ska hänga upp mina fina mosskransar i fönstret (de är av fuskmossa, men ser äkta ut) och sen planera ihop kvällens middag :)

Ha det underbart!!
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0