En vit gran är klar..

Hej!

Nu måste jag visa mitt loppisfynd jag köpte redan i sommras. Jepp, det var när vi var på en stor utomhusloppis som jag köpte på mej denna granen. Ingen ville ha den. Inte jag heller, i det skick den var då.. Men så får man tänka ett steg längre. Tänk bort ILLgrönt och lysande rött. Det fick jag göra och istället tänka vitt och vitt.
Den har legat i en byrålåda fram till idag. Då kom jag på att den skulle ju målas. Sagt och gjort. Nu är den vit och jag är faktiskt fasligt nöjd :) Granna granen. Vit och fin, precis osm de ska va! Inte ngt fult grönt och ilande rött. Nu kan man säla denna för mer än femman jag fick ge.. om man nu skulle vilja. Jag vill inte. Den kommer bli en stående gran under våra julas, det är jag säker på :)

Idag har jag haft mina ryck. Förutom att måla så har jag också hunnit putsa fönsternas utsida. Skönt. Det gjorde jag imorse efter vår långa lyxfrukost.

För idag är det lördag, då kör vi på extra lyx. Vaknade 07:35 och klev upp direkt för att strax därpå cykla bort till bagaren och köpa bullar. Sen åt vi bullar med gott pålägg, fil med banan, kokt ägg och drack varm choklad. Namnam!

Men jag har också hunnit slappa lite i soffan. Det måste man hinna när det är helg.
Också laddar jag för en rejäl middag med kalkon och goda tillbehör.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram

http://instagram.com/hantverkaregatan

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Den blev jättefin! Kul att göra om saker så, det var en väl investerad femma tycker jag! :)

2012-11-10 @ 19:08:52
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0