En hjälpande hand..

Hej hej..

Alltså.. jag måste börja med att dissa en sak först. När jag var på posten, och sedan en sväng inom affären så hängde den Mentospåsar vid kassan. Var lite sugen på ngt fruktigt och Mentosbrukar ju aldrig vara fel. Så jag ryckte en påse. Nu kom jag på att jag hade stoppat på sen i väskan och blev såklart tvungen att prova. För det första så var det inte Mentos som jag tänkte mej, för detta var tuggumi.. Hallå, har mentos varit det innan? Nä, dom klarar sej fint på att vara karameller. Jaja.. frukstsmak var det ja. Tydligen fyllda med fruktsmak. Trodde det var ngt flytande i mitten som det brukar vara på andra liknande produkter. Men nä.. jag bet itu tuggumit och ut drösslade det ngt torrt i munnen som geggade runt tänderna. Nähe.. då stoppar vi frystorkadpulveriserad frukt i istället. Äckligt! Dessutom är där inte riktigt socker i dom. FYLLDA med sötningmedel. Jag smakar INGEN frukst, jag smakar bara den äckliga sötningsmedelsmaken. Finns det ngn värre smak? Vidrigt är det. Jag kan nästan inte dricka eller äta ngt med sötningsmedel. Läkerol går bra. Men annars.. blä blä blä för sötningsmedel. Dessutom när man delar de här tuggumina så är den pulveriserade fyllningen inte alls jordgubbsrosa som på förpackning. Fyllningen är BRUN i verkligheten. På förpackningen står det Filling with 99% Fruit. Det är möjligt fyllningen är av 99% frukt (inte för att jag tror det) men den där EN procenten av ngt annat känns som torkade småsmå cornflakesflingor som fastnar på tänderna. Fy farao.. ngt av det värsta jag upplevt. Så illa att jag var tvungen att prova ett till för att se så det är så illa som jag beskrivit. Och JA! Det är det.. Aldrig mer. Påsen hamnar i lådan i hallen och kommer användas vid nödfall. När ett så illanödfall skulle inträffa kan jag inte ens tänka mej.. Alltså kommer de ligga där öfr evigt ;)

Jaha.. förutom denna hemska upplvelse så var det ju en trevlig också. Min hand. Nu är den hemma. Och den är finfin :) Nu ska jag bara komma på en bra plats där den kan stå och vara snygg.

Skönt det är fredag imorgon. Det begöver jag. Känner mej sliten i kroppen.

Nähe.. fina ni. Nu ska jag göra chili con carne till middag.
Kram

Kommentarer
Postat av: anna

Fasiken va mycket treligt du visar, händer från Hay, ekollonvaser som jag också vill ha och fina granar, nu blev jag riktigt inspirerad. Har varit lite dålig på att kika in till er de senaste veckorna :( men nu så... :)

Kram

2012-11-15 @ 18:17:49
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.se
Postat av: Camillasnyahem

Oj du gillade verkligen inte tuggummina! :) Men det låter ärligt talat inte som någon höjdare, känns som att de försökt göra ett godisaktigt tuggummi?

Så roligt att din hand kommit! :) Jag hoppas min beställning kommer snart, den är försenad pga att jag beställde saker från lilla bruket och de var slut.. Inte visste jag att beställningen skulle dröja så här länge!?!? Men, Länna Möbler är ju alltid så bra annars att det känns onödigt att klaga på dem. :)

Jag har också en sån penna att rita med på väggen men ritar med kritor med, ska man inte göra det? Tål inte färgen det?

Snart är det fredag!!! Kram!

2012-11-15 @ 19:31:33
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0