Rökt fisk och sommarfika

Hallå allihopa!
Jag passar på att få ihop ett inlägg nu medan vi sitter ute och tar en fika.. Det är inte lätt att hinna med bloggen annars. Trädgården tar tid och när jag pausar så blir det små snabba så man inte såsar ihop totalt.. och under den tiden hinner man itne med bloggen. Sorry! Och inte är jag bra att kommentera hos er andra heller.. Så när det dimper ner en ynka kommantar blir jag både överlycklig av att det finns några läsare kvar.. men jag får också dåligt samvete. Men, ni kommer kanske märka när det regnar i skåneland.. då dimper kommentarerna ner hos er ;)

Japp, solen skiner idag igen. Vi har intagit vår sena frukost utomhus och nu även fikat. En sommartårta med maränger och jordgubbar. Gott! Bästa på tårtan var jordgubbarna. Älskar dessa små söta rödisar.

Tvätten hänger ute den med. Skönt när man kan tvätta undan all tvätt, också är den torr när det är dags att plocka in den också. Ska snart hämta upp den andra rundan från källaren, så den också får torka ute.

Igår hade vi kalas för D. En månad senare än vanligt ;) Men vad gör det.. Vi fick ju fint väder och D. kunde grilla utan att regnet öste ner.
Plus att man kunde röra sej fritt ute i trädgården också. Skönt när man inte bara behöver sitta inne. 

för ngn dag sedan berätta jag om att vi skulle röka horngädda..

 

Himmel vad gott det är. Tur vi har fler firrar i frysen så vi kan göra om det här. Så smarrigt. Till detta hade vi smörslungad dillpotatis och creme fraiche och citron. Enkelt och gott.
Tror det blir en liknande repris idag.. fast fisken är ju redan klar. Det blir resterna idag :)

Nähe kära ni.. nu ska jag hänga tvätt. Sen ska jag nog plantera lite blommor i rabatten.
Hoppas ni har en lika fin söndag.. (synd det inte var lördag idag också)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0