Rädd

En timme och 20 minuter.. sen är jag hos tandläkaren. Sjukt rädd är jag och sitter här med magknip, en annan andning och tårar i ögonen. Jag hatar det. Jag är rädd för det. Både för tandläkaren, för sprutorna, för allt dom upptäcker och för borren, ljuden, sugen och ALLT.

17:45 är tiden.. Hela dagen har jag funderat på detta.. Men jag har försökt tänka om, tänkt på min kollegas svärson som ska genomgå en hjärtoperation imorgon. Där dom faktiskt plockar ut hjärtat.. Eller på en väns förlossning som tydligen varat i arton timmar.. Folktandvården stänger 18:30.. så längre än så lär jag inte vara där. Men ändå. Hur löjligt det än kan låtas i jämnförelse med det ovan så är jag fortfarande skakigt rädd och räknar minuterna.. Handsvetten börjar nästan pärla sej och jag funderar starkt på att tvätta av allt mitt ögonsmink innan jag går dit.
Kan man ta med D. in i rummet? Känns ju skittöntigt.. Men än ändå, bästa stödet.

Usch, nu mår jag dåligt.

Vi hörs en annan dag, en bättre dag.
Kram

Kommentarer
Postat av: anna

Det kommer gå så bra!! Ta det lungt- andas! Lätt att säga, jag vet.Klart du får ta med dig honom in i rummet om det känns bättre, det måste ju vara självklart!Styrkekram!

2012-05-28 @ 17:23:01
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.com
Postat av: Lena

Hoppas det gick bra för dej idag!Kramar

2012-05-28 @ 19:37:10
URL: http://jagochinredning.blogspot.com
Postat av: TC

Hoppas det gick bra. Sj har jag läkarskräck (dock inte tandläkaren) och ska på ett besök på fredag o ta prover =(.. Tänker jag på det så vill jag bara gråta. Men hoppas resten av dagen blev bra för dig =)

2012-05-29 @ 12:11:51
URL: http://theresreiman.blogg.se/
Postat av: TC

sv. Tack själv för fin fina kommentar =)

Aa jag nu vet jag ju vad som kommer hända och att det kommer göra ganska ont när dom tar proverna. Men jag försöker att tänka att om en liten stund är det över när jag väl är där. Och som du skriver får man ge sig själv beröm efteråt =) Och försöka tänka att det är för mitt egna bästa att ta dom där proverna hur jobbigt det än är..Kylan har tyvärr också hittat hit.. Men får hoppas det fina vädret snart är tillbaka =)

2012-05-29 @ 14:57:18
URL: http://theresreiman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0