klaga lite

Jag vet att man inte ska klaga på värmen.. Men jag måste lite. Och jag anser mej ha rätt att klaga lite på värmen eftersom jag aldrig klagar på när det kommer snö.. så det så. Nu tycker jag det är för varmt. I skrivande stund är det 26 grader i skuggan.. Lite svalare än igår. Men ändå för varmt. För varmt för att vara utan pool. Tänk om vi hade kvar vår lilla trädgårdpool. För fastän dom är sjukt fula så svalkar dom himla bra för billig peng. Nu har vi ingen och jag vet inte om vi skaffar ngn heller. Tänk om detta är vad värme vi får.. som förra året. Då badade jag nog två tre gånger.. D en. Och jag orkar inte hålla rent i en pool som man ändå inte kan bada i. Vi får se. Nu skulle jag nästan kunna dö för en :D

Men snart ska jag hälla i mej en iskall kaffe. Så blir jag lite piggare igen. Att jobba i kök med denna värmen är inte kul. Allt är bara varmt och jobbigt och illamåendet hänger över en.. man kokar över.

Nä slutklagat för idag minsann.

Med min bild har jag faktiskt en fråga.. Ska man klppa Myrten, och hur långt in ska man klippa den? Min är rätt bladlös bakom allt det gröna. Det är inte så fint. Men sen växer den ju på som bara den ute i topparna. Ngn som kan?? Hjälp mej gärna isf.

Nu tar jag kaffet och sätter mej där ute under parasollet.
Ha en härlig dag!
Kram

Kommentarer
Postat av: Hanna

Man får springa igenom vattenspridaren som när man var liten! :P

2012-05-24 @ 19:12:11
URL: http://hannaedman.blogg.se/
Postat av: Charlotta - www.ohlovely.se

Åh.. ja... det är för varmt. Precis som du så anser jag att jag får klaga. För när det kommer snö klagar jag inte heller. ;) Det är så himla varmt och jag mår inget bra i denna värmen. Speciellt inte nu när jag har en stor mage att gå och bära på. Puh!Kramar!

2012-05-24 @ 20:11:33
URL: http://ohlovely.se
Postat av: anna

Mycke fint!

2012-05-24 @ 22:52:04
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0