Från vår trädgård

Gokväll!!
Bilderna här ovan är från imorse.. Jag skrev ett långt inlägg om vår mysiga morgon med amerkianska pannkakor, latte och goda frukostbullar som intogs utomhus på vårt trädäck.. När frukosten var klar så flyttade vi över oss till den röda trädgårdsbänken och där satt vi med varsin dator och jag bloggade.. När jag sedan var klar och kände mej nöjd med inlägget så försvann det trådlösa nätet precis när jag klickade på sparaknappen. Ack! Allt försvann och jag tappade lusten för att skrivao m allt ännu en gång.

Så här är jag, flera timmar senare.. rödare än imorse och bra mycket tröttare. Lika mätt är jag dock eftersom vi precis ätit middag, även den utomhus.. :)
När jag bloggat klart (tar det säkra före det osäkra nu och sitter inne) ska jag falla när på träbänken och stanna där tills solen gått ner :)

Idag har vi varit ute i trädgården precis hela dagen. Jag känner mej rosig om kinderna nu. Tvättat har jag gjort. Äntligen kunde tvätten hänga ute och bli sådär härlig som den bara kan bli utomhus.
Sen har vi sått fröer och satt lök. Nu hoppas vi på en hel drös med grösaker. Allt från gurka, tomat, chili, potatis, bönor och morötter.. Ja, mer än så är där också :D

En hassel har jag flyttat. I mitt inlägg som inget blev av imorse skrev jag att jag skulle försöka övertala D. att hjälpa mej. Det slutade med att jag fick göra det själv.. men så gjorde han så mycket annat under tiden. Bra deal :D Så nu är hasseln hängig och ledsen. Hoppas han tar sej fint igen. För den ska nu bli en del av ett insynsskydd. För jag har också nu målat en spaljé svart. Det är inte en spaljé från början. Jag såg den inne hos grannen och frågade om jag inte kunde få den. Snabbt var den över på vår sida.. och nu är den målad och fin. När den står på plats ska det klättra ngt fint på den som skapar en andra del till insynsskyddet. Måste bara komma på vad vi ska ha där.. Är sugen på en kaprifol tror jag :) När spaljén är på plats kommer nog vår granne ångra att hon gav bort den.. ;)

Jag har också beundrat vår utgrävda rabatt. Det blev så himla bra det vi gjorde igår. Så nu måste jag runda den andra sidan på rabatten ännu mer. Det är så skönt med lite runda former i trädgården. Jag funderar också på att gräva runt äppleträdet och kanske sätta lavendel där. Det hade kunnat bli fint, och dofta gott :)
Det är härligt med trädgård.. under sommaren kan man ta sina sprudlande idéer i trädgården. Och när utetiden är slut så är man inne och sprudlar :D

Men nu kära ni.. nu ska jag bege mej ut till vår röda trädgårdssoffa.. (som ska bli svart en gång i framtiden).
Kram till ER

Kommentarer
Postat av: Lena

Trist med inlägg som försvinner, tur att detta kom ram!

Låter som du haft en riktigt härlig dag, hoppas det härliga vädret verkligen håller i sig!kramar

2012-05-20 @ 19:48:41
URL: http://jagochinredning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0