En dag

Idag var min tanke att jag strax efter att detta inlägget är klart skulle hoppat upp ur stolen och tagit tag i ALLA saker som jag måste hinnan innan fredag. Jag skulle fixa dona och förbereda för att sedan vara klar prick klockan åtta så jag kunde slå mej ner till ro och inspireras av Bygglov. Men ack vad besviken jag blev när det nu visat sej att det inte är Bygglov idag. Det är ju iofs. hockey, som jag inte alls tycker illa om. Men jag var ju sugen på Bygglov och lite inspiration därifrån. Jag måste få en viss mängd inredningsinspiration i veckan, och just nu är Bygglov mitt bästa sätt att få den inspirationen ifrån. Mija är så duktig. Ja, de andra två också och alla hantverkare där runt omkring :) Tänk om man hade haft ett sånt gäng att plocka fram när bygglusten faller på. För det är alltid lättare och roligare när man har en kunnig vid sin sida. Vi har ju iofs. min pappa som hjälper oss mycket. Men jag tror inte han vill stå i vår garderob för att vi ska kunna plocka fram honom när vi vill ha lite pepp och hjälp på renoveringsfronten ;)

Jaha.. då får jag tänka om. Helt plötsligt fick jag inte så bråttom till att fixa här hemma längre. Men jag ska ändå. Tror jag ska slänga in lite tvätt i maskinen också. Så blir det gjort.
Också får jag leta upp min dos inspiration på ngt annat sätt :)

Vad ni än ska hitta på idag så hoppas jag ni får det helt underbart :)
Kram

Kommentarer
Postat av: Lena

Vilken härlig chili. Har du dragit upp den själv?Kramar

2012-05-09 @ 21:46:23
URL: http://jagochinredning.blogspot.com
Postat av: Sessan

Dina inredningsbilder är så inspirerande. Jag håller verkligen med om att Mija är inspirerande, hon var på min förra skola & pratade när jag gick där.

2012-05-11 @ 07:56:57
URL: http://impalaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0