Denna dag

Vad hände?
Vi låg och sov.. också ringde telefonen och väckte oss. Vår bärbara telefon där uppe var tydligen inte alls brevid sängen som den ska och antagligen är den totalt urladdad dessutom. Så när det ringt länge nog så klev jag upp och traskade ner för trappan, letade upp en telefon och kollade vem som ringt. Pappa. Well well, det var inte viktigt han ville. Men han fick ju oss att vakna iaf. Då sken solen. Det var 26 grader i solens sken. Wihoo kände jag. Började dagen med att klä på mej, sen fotograferade jag mina maränger jag gjorde igår. Ni ser solens strålar som tar sej igenom mellan staketbrädorna på lilla altanen. Fint.

Också nu.. nu sitter vi inne och äter frukost. Dörren ut är öppen. Det drar kallt om fötterna. Vill egentligen stänga den, för vädret är helt plötsligt inte alls så behagligt. Det blev snabbt grått och det ser ut som att regnet kan komma när som helst. Men jag vill inte stänga dörren. Det är så härligt att höra fåglarna kvittra. Men jag fryser om fötterna, det är en sak som är säker.

Jag som också hunnit slänga in en tvätt i maskinen för jag längtade så efter att få hänga ut den. Tji. Det gör jag inte.. för helt plötsligt står man här med ösregn i nacken och tvätt som måste in.. och hänga upp igen här inne. No no. Det tar liksom bort idyllen helt då ;)

Imorgon lovas det bättre väder. Jag hoppas det stämmer. Men kan det inte komma redan idag, en stänk av det iaf. Såhär på förmiddagen.
Det är mycket mer inspirerande att gräva ut den stora rabatten om solen lyser.

Jaha, nu kommer regnet. Kan det bli så att efter regn kommer solsken?? Snälla. Idag.

Nu ska jag äta upp min frukost, dricka min latte och slutar det inte regna så blir det fram med en tidningshög och filt till soffan.
Hoppas ni får en underbar dag!!

Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0