Att vara glad över sin trädgård

Hello alla ni!!
Vilket väder Maj har bjudit på. Strålande sol och supervarmt *pheew* Jag har piffat på vår lilla altan.. en stor rosa hortensia lyser upp med färg, tillsammans med gula och mörklila penséer. Ett olivträd köpte jag hem idag. Tycker det är så fint med olivträd. Lite annat piff har jag också. Hittade en gammal gråmålad skohylla i vår klädkammare som jag inte hade nytta av där längre. Nu står den på altanen och därmed kan vi ha färska örter nära till hands.

Tyvärr ska ju inte detta underbara väder hålla i sej. Kyla ska dra in och jag känner mej inte alls nöjd med läget. För nu när det väl blivit varmt, då kan det förbli så.. fram till vintern igen :)
Idag när jag kom hem på kvällen var det +19,7 grader. Imorgon skulle det bli typ tretton *suck*
Jag får väl ta in mina växter om nätterna så det inte riskera att frysa ihjäl.

Idag har vi iaf. fått ner potatisen i jorden. Eller D. har gjort det. Han hade redan börjat när han kom hem. Så när jag kom hem fick jag laga mat till en hungrig man som vändgrävt lerjord. Vår jord är inte alls rolig att jobba med. Stora sega lerkakor. Jag och mamma slet ju med stora rabatten när vi flyttade hit. Och varje vår blir jag så stolt över vårt arbete för varenda år så exploderar det i rabatten och det växer så man nästan hör det knakar. Det är så härligt när allt blommar och när D. sedan fått fart på vårt trädgårdsland så man kan gå ut och plocka grönsaker. Wihooo vad jag älskar att bo i hus och ha trädgård :D

Efter en fullspäckad dag så skajag luta mej tillbaka och kolla på Jess. Har ni sett den serien? Så härligt rolig :D

Ha en mysig kväll och fredag!
Kram

Kommentarer
Postat av: anna

Älskar denna tid!! Och ute får man får piffa, det gillas!Kram2012-05-03 @ 22:35:25
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.com
Postat av: Hanna

Det låter så härligt med egen trädgård och kunna odla, det längtar jag verkligen efter! :)

2012-05-05 @ 23:57:07
URL: http://hannaedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0