Grissini

Hello!!
Då var helgen sista dag här redan.. Lika fort osm helgen kommer, lika fort försvinner den igen.
Idag tar jag vara på dagen genom att baka goda grissini. Det är så gott och bra att ha framme när man blir lite sugen på ngt. Och gör man en god soppa så är det ju perfekt med lite grissini till.
Ett tips om man har soppa till förrätt är att lägga upp grissini på en tallrik till var och en och på tallriken även ställa en liten skål med smaksatt färkost som man kan doppa grissinin i. Därför är det viktigt att var och en får sin tallrik och skål med färskost så man inte behöver dippa med andra (för vissa dubbeldippar även i sällskap, det är INTE ok..).
Mina grissini ställde jag i en av mina gamla burkar. Dom kommer stå framme i köket, lättillgängligt :)

Igår var jag, D och en kompis på loppisar.. Gött!! Jag kom hem med två påsar. Fyra vita djupa tallrikar med blått motiv. Så igårkväll... typ halv tolv.. kokte jag jordgubbskräm som vi åt imorse i de nya tallrikarna. Jättefina. Och det var längesen jag kokte kräm så det var också galet gott.
En gul plåtburk, perfekt till mjöl, hittade jag också. Äggkoppar, små vaser, sillfat och ett jättefint gammalt papperspåskägg kunde jag inte heller låta bli :) 

Efter loppisar åkte vi hem till mamma och pappa på god middag också är min moster i Sverige nu så hon och mormor var också med. Trevligt :)

Ja, sen var helgen nästan slut. Typ.

Nu ska jag kolla desista grissinisarna som är i ugnen. Sen får det nog bli lunch.
Ha en mysig söndag!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Lena

Visst går helgen alltför fort, suck!



För mååånga år sedan var jag tillsammans med en kille som dubbeldippade när vi var på en fest.

Jag gjorde slut ganska snart efter det, jag kunde inte förstå hur han kunde göra så och jag började fundera på om han höll på med annat äckligt också!



Kramar

2012-03-18 @ 16:11:59
URL: http://jagochvitt.blogspot.com
Postat av: anna

Grissini är supergott, love it!!



KRAM

2012-03-18 @ 18:02:50
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.com
Postat av: Hanna

Åh så gott med jordgubbskräm, blir ju riktigt sugen på det nu! Får man fråga hur du gjorde det? :)

2012-03-18 @ 20:49:46
URL: http://hannaedman.blogg.se/
Postat av: Anna S

Hihi en sån där gammal Droste-burk har jag också. Den kommer från min farmor och farfar och har funnits i måååånga år :).

2012-03-19 @ 11:19:32
URL: http://ansobloggar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0