Värsta dagen

Jag tror jag drabbats av en torka. Känner mej helt uttorkad på inspiration. Det finns inget kul att sysselsätta sej med inomhus och ute är det inte heller kul när regnmolnen hänger tunga över en. Nä, LOPPIS.. det är vad jag skulle behöva nu. Det botar det mesta, speciellt trisstess och rastlöshet :D Jag behöver ngt stort att måla. Men jag har inte plats med ngt stort här hemma längre. Fast en liten soffa till ovanvåningen hade suttit fint. En fin träsoffa som man målar vit och som man sedan fyller med fina kuddar. Det.. det vill jag ha :D
Går fortfarande i tankar på att måla om köksbänkarna till vita. Jag vill inte byta ut dom, än. Men jag kan inte bestämma mej om dom ska vara vita eller som nu, björk. Betong hade annars inte varit fel alls.. :) Men jag försöker få pappa att gjuta till dom själva först så jag kan se efter deras resultat.. pappa vill hellre göra det hos oss först tror jag, så han kan se hur resultatet blir och om dom ska ha det där hemma också. D. är inte med på noterna över huvudtaget. Han tvärvägrar allt det arbetet ;) Så tills alla är med på noterna så funderar jag på OM bänkarna ska bli vita. Vad tycker ni?? Har ni ngn erfarenhet av målade köksbänkar??

Skönt det är fredag. Jag tror torsdagar är min västa dag. Så nära helgen, men ännu inte framme liksom. Det är också den svåraste dagen att vakna på. Usch, jag vill bara slänga alla väckarklockor i väggen när det är torsdag. Nä, torsdagar är ingen bra dag.
Imorgon blir det bättre. Fredag och helgen ligger framför tåspetsarna. Det gillas.

Snart ska jag ta min ALLRA SISTA kåvepenintablett. Det är lycka. Eller först när den är svald, då är det lycka. Så himla skönt att slippa dom sjukt stora tabletterna. Uhhh! *ryser*
Men om ni, som jag, har svårt för att svälja tabletter så måste jag tipsa om DET HÄR. Jag som blev alldeles kallsvettig när jag såg tabletterna och nästan fick panik köpte direkt en förpackning av detta på apoteket. Funkar faktiskt kanonbra och jag har kunnat svälja varenda tablett utan några större besvär. Inte helt problemfritt. Men bra mycket bättre än om jag inte haft detta. Tio överdrag kostar ca. 49:- Jag fick köpa tre förpackningar till mina tabletter. Så vid en sådan här tillfällig kur är det absolut värt det. Det borde vara avdrag på dessa om man skulle ta stora tabeltter i mer än 10 dagar.. för sen blir det dyrt.
Dagens bästa tips! :)

Nu ska jag slå igång tvn och invänta fredagen :)
Ha det bäst!

Kram
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Först vill jag tacka för dina fina idéer för mina rabatter!Jag målade vår köksö vit för ett drygt halvår sedan och jag skulle inte rekommendera dej att måla.

Den är otroligt känslig för fläckar och morgontidningen ger svart märken. Jag kan gnugga bort det mesta om jag sprutar på fönsterpust (!), men jag skulle behöva gno mest varje dag! Eller måla om varje månad.

Vår köksö var visserligen i ek, men jag tror inte det är någon skillnad att måla björk. Nu målade jag med matt färg, det kanske är bättre med halvblank eller blank?Jag tycker i stället att du ska jobba lite med att övertala mannen att ni ska ha betongskivor, det vill jag ha i ett nytt kök.Ha det fint!Kramar

2012-06-07 @ 22:44:40
URL: http://jagochvitt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0