tidningar, fika och ryggläge

Jag kan inte säga annat än att vi har en slapp söndag idag. Det är härligt, riktigt härligt.
Snart blir det fika med blåbär/vaniljbullar, också kaffe för min del såklart :)

Högen med tidningar ligger där på bordet och jag bläddrar lite i dom, läser lite bloggar och om annat intressant. Samtidigt sjunger Viktoria Tolstoy ut genom högtalarna med sin sköna stämma.

Snart ska jag också göra den där tortilla-lasagnen. Det blev aldrig av i fredags då annat kom emellan och vi tog vars ett meal på McD. Inte så uppskattat från min sida.. men vi var också så hungriga då så det kvittade.
Idag blir det mer njutbart med hemmalagad mat. Recept på tortilla lasagnen hittar ni HÄR. Jag och mina kolleger blev bjudna på den här när vi skulle smaka lite nya produkter och få lite ny inspiration till matsedlarna. Nu ska jag prova den hemma och se hur det blir på egen hand :) Blir den god hemma så kanske den är ngt att tänka på till barnen på jobb.

Förutom att läsa tidningar så har jag kollat in en helt underbar stor utomhusloppis som är först i september. Men nu är den inbokad och klar. Jag längtar redan! :)
Jag hittade så mycket där sist, och billigt. Ska bli kul att se vad man trillar över detta året.

Nä nu ska jag luta mej tillbaka igen i ett skönt voliläge och återuppta ngn av tidningarna. 
Ha en fortsatt härlig dag!
Kram 

Kommentarer
Postat av: Lena

Tortillaslasagne, det lät riktigt gott, blev den det?

Eller med dej som kock är jag övertygad att den blev super. Jag har sparat receptet under mina bokmärken, hoppas kunna göra den snart!Kramar

2012-06-03 @ 22:34:40
URL: http://jagochvitt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0