Bästa fyndet

Hej kväll..natt..
Ligger här i sängen, fönstret är öppet och det pustar in svala vindar. Så skönt.
Jag hoppade nyss upp på träningscykeln och körde tio minuter. Då är det skönt med svala vindar. Lånade hem mamma och pappas cykel eftersom dom inte är så flitiga med den. Nu får vi se hur det går här hemma. Tanken är att jag ska bygga upp kondition. Jag har varit van vid att springa och röra mej hela tiden på jobbet. Nu när jag har ett kök för mej själv så är jag liksom fast vid det jag gör just då. Jag står där jag står. Sen gör jag nästa moment, och samma sak där.. jag står där jag står. Efter ett år med detta så känns det som mina lungor krympt, och jag gillar det inte. Så, med cykelns hjälp ska jag försöka få lite större lungor igen. Men men.. skit i det. Detta var ju det tråkigaste med dagen ;)

För idag har började vi dagen med loppis. L O P P I S. Jepp, det är därför ni får se mina sportiga rack. Man ser ju dom här och var i inredningstidningar och jag tycker dom är så coola. Idag kom jag hem med två.. som totalt kostade mej trettio kronor. Me like!
Sen köpte jag faktiskt en kofta.. Mitt första loppisplagg. Men den såg nästan ny ut. Jag tror inte den blivit använd så mycket för det är angora, som gärna fäller :) Men för 49 kronor överlever jag det. Och har man ljusa kläder under så syns det ju knappt.
Lite fina blyinfattade rutor köpte jag också, som jag nog ska ha ute i trädgården. En liten fin skål, ett fat, en vas och en träkalender som man får ändra manuellt blev det också.
Men bästa fyndet var nog mina små stektermometrar.. Mingle BBQ Steakmate.. Har man FYRAHUNDRAFEMTIOFEM kronor att lägga på små små termometrar så grattis, eller nått. Idag köpte jag dessa hypade Mingle BBQ Steakmate´s för FYRTIO kronor.. Fatta, fyra nolla. Jag visste att dom kostade en del eftersom jag sett dom på nätet innan. Men nä, hur praktiska jag än tyckte dom verkade så var dom absolut inte värda sitt nypris. Men att dom var fyrahundrafemton kronor dyrare än loppispris, det trodde jag då aldrig *pheew* Vill ngn köpa dom för fyra hundralappar?? Då är dom dina!! Jag bjuder på frakten. ;) Och ja, det är exakt likadana, jag saknar bara kartongen. Jag förstår fortfarande inte.. alla fungerar. Och hade jag köpt dessa för nypriset så hade jag aldrig lämnat dom på loppis. Men tanke på priset verkar dom ju vara gjorda av guld ;)

Ja, detta var en lyckad loppisdag.

Sen kom vi hem och fixade iordning oss och sedan bar det iväg för att fira pappa. Så nu är vi proppmätta *pheew* Supergod mat, goda tårtor, bra kaffe och gott snask.. :D

Men det har varit en bra dag.
Nu ska jag sova.. Imorgon är det söndag. En ny dag. Vi får väl se om jag har ngt att skriva då eller om ni får leva på detta inlägget söndagen ut..

Kram

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så kul för dig med såna kap, loppis är så roligt! :)

2012-06-10 @ 18:07:47
URL: http://hannaedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0