Lite franskt lantligt

Kirskål är ett h-vete att få bort från trädgården. Man drar och dra och dra, men ändå kommer den fram år efter år. Men söta blommorna blir ju söta, så om man nu ändå har dessa så kan man ju lika gärna ta till vara på blommorna. Passade finfint till midsommar också. Och där till mina gamla fönster blir det nästan en såndär fransk lantlig känsla :)
Men för att få tag på dessa var jag tvungen att klampa i en lerhög på uppfarten och fastna med skon för att lera ner en naken fot. Men blommorna fick jag tag på och skrattet inombords bubblade när jag sedan fick trä en påse om foten för att ta mej ner till badrummet och tvätten foten ren från lera. D. tog hand om mina lerfyllda skor ;) Men men, fint blev det ju ;)
 
Och midsommar var bra. Vi åt massvis med mat. Och får jag säga det själv så blev det himla bra :D Vår varmrökta lax på hällbröd tillsammans med lite ruccola och mozarella gick hem. Så även mina laxsnapsar (snapsglas fylldna med en lax & räkröra med lite rågbröd i botten) :D Tillsammans med lite ost, bröd, räkor, kallrökt lax och våra egenodlade rädisor var himla gott till nypotatisen, matjesillen, gräslöken och gräddfilen :D
Givetvis blev det jordgubbar efteråt :P
 
Igår var vi och hälsade på D´s farmor. Hon  har flyttat in på ett äldreboende så vi var där och fixade och i gamla lägenheten och gick igenom vad vi ville ha av det som finns där. Nu ska bara de andra i släkten kika, sen ska det  tömmas. Det tog tid igår. Och vi var hemma sent.
 
Så idag är vi såååå sega. Sitter här i soffan och gör ingenting, så lär det även förbli denna dag.
 
Hoppas ni har en skän söndag!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0