Flaggar för sommaren

Hej på er!!
Har ni det också soligt och fint idag? Så himla härligt :D Fick lite ny energi när jag väl kom hem från jobb. Så nu har jag flyttat om och plockat bort lite saker och gjort skåpet lite mer sommar :)
Skönt. Man behöver ändra sej lite efter årstiden och ljuset.

Dessutom flaggar jag för sommaren på mitt egna lilla vis

Köpte en flaggstång på loppis för en tia. Egentligen skulle jag ha en mässing, så jag kunde måla den vit. Men såklart fanns det bara i det här rostfria, och den vill jag inte riktigt måla. Så jag kör med denna, så kanske jag skiftar till en vit sen :) Vimpeln sydde jag idag och trädde på ett bomullssnöre. Så såhär flaggar vi för sommarn och födelsedagar (då får den stå på bordet istället) :)

Nu ska jag fortsätta med det sista (allt jag plockat bort står i en massiv röra på matbordet, inte bra). Sen blir det en dusch.

D. är och spanar på nya modeller av övervakningskameror, och senare blir dom bjudna på mat och fotboll (Sverige-Ukraina). Jag önskar jag kunde få följa med.. jag skulle vilja se D. titta på fotboll.. för det lär hända sällan när han själv får välja ;) Men kamerorna kommer han säkert gilla och ha hur mycket som helst att berätta om när han sent kommer hem ikväll/natt.. :D

Nä, dags att fortsätta.
Ha en mysig kväll!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0