Besök och besök

Hej på er denna fredagskväll..
Vi sitter inne och kurar i soffan nu. Ute väller svarta moln in över vårt hus oh hotar med rejäla regnskurar. Ljusen vi tänt lyser upp här hemma och vi bara softar. Det efterlängtade utelivet varade ju inte allt för länge :(
Tänk om vi hade kunnat sitta ute nu, i värme.
Men nähe.. man ska inte tro för mycket.

Imorgon är det lördag. Jag längtade efter en lååååång sovmorgon. Men ack. D´s kompis som kommer imorgon kommer tydligen tidigt. Och man kan ju inte komma ner i pyjamas när det kommer hit ngn :)
Jag får väl se det som att jag kommer få mycket tid till att ta vara på lördagen istället :D

Förresten, Ankurt (som jag döper alla hanänder till) här ovan är min vän. Han och hans fru kommer och hälsar på oss varje dag. Jag ger dom bröd och tillbaka kan jag få söta undrande blickar och ett och annat kvack. De vilar i i skuggan från en buske där jag och ger dom rent vatten.
Klockan kan dom nog också. De komemr varje dag när jag kommit hem från jobbet. Jag hinner in och hänga min jacka. Sen står de utanför altandörren. Nästan samma tid varje dag. Sen kommer de en sväng på kvällen också. Dom vet att jag kommer ut genom altandörren och där står dom och väntar nedanför trappan.

Nähe.. jag skulle bara lämna ett litet pip.. jag är inomhus igen.

Kram

Kommentarer
Postat av: anna

Underbart charmigt :) Otroligt vacker bild, du kan fota du!!Tack, du gorde mig glad :)Kram

2012-06-15 @ 22:26:08
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0