Att ha en granne som har det jag söker

Om allt går som jag tänkt.. så publiceras nu detta inlägget medan jag går och storhandlar för att sedan komma hem och fylla kyl och frys med gottigott, jag kan äta i lugn och ro för att sedan veta att det ligger ett nytt inlägg i bloggen. Bra! Hoppas nu det fungerar bara..
 
Ni vet min granne som jag skrev om igår.. Hon är bra hon.. Glad blev hon för blomman. Och hon berättade hur hon osäkert stått där och tittat på ljuset och undrat om det var ett av mina fuskljus som lös eller om det var ett riktigt. Men hon tog ju helt rätt beslut iaf :)
Men så när jag lämnade henne blomman igår så började vi prata om hennes källare och rummet hon fått lagt klinker i. Efter en liten stund slutade det med att jag stod i hennes källare och berömde golvet. Det var himla fint. Så ska vi nog också ha det sen.
När det var beundrat färdigt så stod vi i trädgården och pratade blommor och rabatter.. sen växthus och odlingar.. och helt plötsligt fick jag en påse fylld med asfina lerkrukor med äkta patina. Ni vet sådana där som är svindyra att köpa i butik nu.. och som tar en hel evighet att få till på äkta vis. Där låg ett helt gäng i hennes gamla stora växthus. De hade legat där på en trådhylla sedan förra ägaren.. och det var väl ungefär för en 20 år sedan eller nått. Jag gav bort en liten blomma och kom hem med en hel plastpåse med olika storlekar på krukor. Så nu har mina pelargonsticklingar fått det riktigt fint :)
Visst är hon bra vår granne.. :D
 
Bara vetskapen av att man har ett helt gäng med sådana krukor får det att kittla i fingrarna och viljan brytas ut till att odla fler sticklingar. Kanske skulle man se om man hittar en fin pelargon imorgon så man kan ännu fler sticklingar.. Bli inte förvånade om fler bilder dyker upp senare ;)
 
Så så var det med den saken.. Hoppas nu att det är torsdag när ni får läsa detta, för då har ju iaf. allt gått rätt till.
Också hoppas jag ni har en bra dag!!
 
Kram
 
Jag får ju faktiskt lägga detta inlägg under loppis & fynd.. för man kan väl inte säga annat än att gatis är fynd :D

Kommentarer
Postat av: Maria

Såna grannar ska man ha! Och vilken tur med ljuset!!

Pga tidsbrist så har jag inte kikat in här (eller på någon annan blogg heller för den delen) på ett tag.. Så just nu ligger jag hemma i soffan, sjuk, och läser ikapp det jag missat. Och jag kan inte säga annat än att dina bilder är lika fina som alltid!!! Verkligen en inspirationskälla! :)

2012-06-28 @ 15:50:01
URL: http://mariasfotoklipp.blogg.se
Postat av: dagny


KUL att du gillar, sno på! ;)

2012-06-28 @ 23:36:50
URL: http://www.dagny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0