Att glmma något man inte får glömma

Den här lilla krukan på bilden är till vår granne. För hon är snäll!!
Jag vet inte vad som flög i mej igår. Men vi satt här hemma, uppe senare än vanligt, jag tände ljus och vi slappade i soffan. Sen blåste jag ut ljusen och vi gick och la oss.
Tidigt ringde klockan som vanligt och jag klev upp.. gick till jobbet i vanlig ordning.. gjorde allt på jobbet i vanlig ordning och åt frukost.. Allt som vanligt., Halv nio ringer min mobil.. irriterat svarar jag när D. VET att jag sitter på rast precis då och inte har mobilen med mej in i personalrummet. Han berättade då att vår granne ringt honom och berättat att där stod ett ljus i fönstret och lös. Tur D. var nära hemmet. Så han gick hem och släckte det. Vår granne ringde alltså till kommunens växel och bad dom om att kontakta D.
 Tur hon visste att han jobbar där han jobbar. Så växeln ringde upp D. och sedan kopplades vår granne över till hans telefon.
Det ljuset har alltså glömts bort helt och hållet och kyst så hela natten. Tur att ljuset står i en stor glasburk utan ngt brännbart i direkt närhet.
Man blir fan rädd och jag har haft ångest över detta hela dagen. Jag är aldrig slarvig med ljusen annars och brukar ha koll på vad som ska släckas. Nu vet jag inte vad som hände... Jag bara gick upp. Jag VET att jag vände mej om innan jag gick upp och tittade ut över de andra ljsen som varit tända och konstaterade att dessa var släckta.
Ja, det är tur man har bra grannar. Så därför ska hon få denna lilla kruka som jag var och köpte idag. Jag bara väntar på att hon ska gå ut i trädgården. Hon är alltid ute annars, utom idag.. såklart :)
Jaja.. kommer hon inte ut mer idag så får jag väl gå runt om och knacka på.
 
Nu ska jag iaf. inte tända några ljus.. men jag ska väl förbereda maten till ikväll.
Ha en bra kväll!
 
Kram

Kommentarer
Postat av: anna

Va läskigt... Men var glad för att allt gick väl. Nästa gång glömmer ni inte.


Kram

2012-06-27 @ 18:39:38
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.com
Postat av: Sofie

Vilken fantastisk granne! Och vilken tur att ingen olycka inträffade, otäck tanke.

Kram, Sofie

2012-06-27 @ 22:27:29
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0