Mer loppisfynd

Hej.. igen :)
Får ju visa en sak till från loppisen igår. Det första jag sprang på. Ett gammalt skoblock för en tia. Jag som blev erbjuden att köpa ett litet barnskoblock för 100 danska av en dansk torg-loppis-säljare. Tur jag inte föll i hans fälla.. Fast jag var inte på god väg heller. Jag ville pruta ner det till tjugo.. men vågade inte ens föreslå det för dansken ;) Nu står skoblocket i hallen.
 
Detta var vad jag hade att visa.. hehe.. Orkar inte ta några bilder. Jag gjorde ett försök men kände att jag inte orkade. Känner mej lite trött och sliten idag. Sov ju knappt natten till söndagen för det var så sjukt varmt på ovanvåningen i hennes hus. tom. D. vaknade och mådde dåligt av värmen. Så vi fick gå ut och svalka oss i en timme mitt i natten. Sen var det ju upp tidigt och hem sent.
inatt vaknade jag av en katt som skrev så jävla högt att jag trodde den var i vårt sovrum. Fasiken vad rädd jag blev. Samtidigt pratade D. nog i sömne. Det gör han aldrig annars, det är jag som står för den biten. Men han örlade bra inatt.. hehe.. så dålig sömn igen.

Inatt hoppas jag på god sömn så jag vaknar pigg igen.
Nu blir det inte fler inlägg för denna dagen. Har ni inte läst från imorse så gör det HÄR :)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0