Hur smakar hallonvin?

Jag lever.. Fastän det är rätt dött här. Men helgen har varit i full fart. Vin och vin. På fredagen höll jag mej till Cola hemma hos mamma och pappa. Och nog för att jag lärt mej tycka om vin, men rött.. där går gränsen fortfarande ;) En kall cola går inte av för hackor den heller :D D. åkte med sin pappa till blekinge för att hjälpa systern med huset. Jag skulle följt med, tills jag hörde att det vankades storfest hos vännerna. Tack och avbock till blekinge, Eftersom D. drog redan på fredagen, så gjorde jag detsamma. Hos mamma och pappa kan man alltid bli av med några timmar.
På lördagen bockade vi av lite på att-göra-listan. Jag skulle ju på fest senare samma kväll, och lite flaskor med vin fick jag ju ha med mej. Som gå-bort-födelsedags-sommarfest-present.. tre flaskor hittade jag och jag hade tänkt ge bort en flaska hallonvin också. Tanken var att handla en tillmej själv ockå. Men se där.. EN flaska stod där på hyllan och ina hade dom på lager heller. Så jag fick tänka om och knipa flaska till mej själv och hitta ngt annat till B :D Men det löste sej. När jag ska unna mej detta vet jag inte.. Men jag vet ju att vi snart har semester, då ska man unna sej.. ;) Har ni smakat detta vin??
 
Jaha.. och festen då?? Vilken hejdundrande fest.. som alltid med detta gäng. Liveband, god mat och så in i bombens starka drinkar (också som vanligt i detta gäng).. ;) Men det märkte man ju inte klart och tydligt förrän dagen efter, då det var för sent. Jisses. Men vi hade ju kul kvällen innan gårdagen. Riktigt kul. Trots regn och rejäla åskskurar så dansades det ute på gården, alla var glada och såg ut att ha kul. Tom. medsångaren i bandet kom av sej vi stod och doade med våra sugrör bakom örat som stack fram som microfoner (I. om du läser här.. fan vilket bra partytrick du lärde mej en gång i tiden). Som riktiga postjärnor vet ni ;) Haha.. det såg så löjligt roligt ut att alla hakade på.
 
Men så kom gårdagen. Det dröjde ju ett tag innan jag kunde ta mej upp ur sängen och bli hemkörd till mitt egna hem. Väl hemma hoppade jag i bingen direkt och sov bort hela dagen. Att jag var så fruktansvärt trött igår beror kaaaaanske inte bara på lördagens drinkar (bara till stor del) för sent på kvällen kände jag hur en förkylning smög sej på. Och visst. idag vaknade jag bottenförkyld. Illa.
Men tur den kom nu och inte när vi har semester.. Bara D. inte blir smittad.
Jag ligger återigen i sängen. För frisk det ska jag bli till måndag.
Nu vila!
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0