Från obekvämt till bekvämt

Hallå där.. tänk att det är slndag idag och betraktar den redan som en lördag.. hehe.. Skönt med semester. Jag har redan glömt vad det är för dag och var bombsäker på att detta var en lördag. Det är tydligen söndag idag.. ;)
Och då pick packade vi ihop på jobbet i fredags.. snacka om att kunna koppla av snabbt :D
Eller är det för att vi redan har hunnit med så mycket sen i fredagseftermiddag. Direkt efter jobbet åkte vi på marknad i Sjöbo. Inte min favoritsysselsättning direkt. Men men, vi gjorde deti af och gick där i ungefär några timmar *pheew*
Igår, som då var lördag, var vi i D´s farmors lägenhet och tömde. Två äldre människor som samlar på det mesta. Ja, vi hade minst sagt att göra. Men vi hann med en hel del. Nu har jag en så gott som alldeles ny Kungsängen säng. Härligt. Dessutom har jag ett stort projekt. Fick med mej kökssoffan hem. Den ska såklart målas vit och dynan ska kläs om. Sen ska den upp på ovanvåningen. Ja, lite annat smått och gott fick jag också med mej hem. Plåtburkar, vinglas, skålar, högtalare och så vidare :D Ngt av detta lär ni få se här i bloggen ;)

Idag var vi och kikade på Ship to Gaza båten Estelle. Ni vet den som sedan ska till Palestina och försöka nå fram med förnödenheter. Hoppas det går bättre denna gång och att inga blir ihjälskjutna.
Jag blir så djupt imponerad av dessa människor som ger sej på detta. Dom riskerar sina liv, och innan dess så lever dom  inte som kungar på sina lyxyatcher. Verkligen inte. Kungen skulle aldrig sätta sin fot på en sådan båt. Dessa modiga, engagerade och imponerande människorna är verkligen inte bekväma.
Jag önskar jag hade varit lika obekväm av mej. För hjälpa människor det vill jag.

Jaja, för att låta bekväm av mej nu så åkte vi till Ikea efter besöket på båten. Jag behövde faktiskt nya sängben till min nya lyxsäng. Haha, rimmar det inte illa i inlägget idag?? Men jag har ju faktiskt FÅTT en bekväm lyxsäng, som behövde kortare ben för att jag och D. inte behöva ha nivåskillnader, det är nog inte bra för förhållandet ;)
 
Det var då, på ikea, som jag trillade över Besläktad. Korg-fatet på bilden. Om man är familymedlem kunde man nu köpa det för 99 kronor istället för 229 kronor. Och jag har juvelat ha detta innan, men tyckt det varit för dyrt. Och vad händer.. jo, jag har såklart inte mitt kort med mej.. Attans!! Men jag kunde inte bara gå därifrån. Så jag frågade en personal om dom kunde ta kortet på personnummer istället. Men det gick inte. iställde kunde tjejen skriva ut ett tillfälligt kort till mej. Så till kassan kom jag med två A4-papper, som var mitt tillfälliga familykort :D Ut kom jag med besläktad. Lyckligt!
Vit lasyr kom jag också ut med, så nu har jag vitlaserat köksön. Det blir bra. Himla bra :D

Nu ska vi dra igång grillen och grilla ngt gott och göra lite goda tillbehör.
Ha en mysig söndag.. imorgon är det VI som ligger kvar i sängen lite extra länge.. :D
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0