Fina grytan

Hej på er!!
Ja, jag kan inte påstå attjag börjat julibloggandet så aktivt ;)
Men det är så när trädgården lockar mer än både dator och kamera. Men nu så.. Nu sitter jag inne och både bloggar och kollar på Ernst :D
 
För jag måste ju visa er.. min nya gryta. Ni vet ju att jag köpte två vita grytor för bara ngn vecka sedan. Superfina och bra. Och då gör det ju inget alls om man fortsätter utöka sin samling med flera vita grytor. snart kan jag hotta (Hotta, med O-utal=kasta på skånska) dom rostfria tråkiga ikeagrytorna.
Denna grytan hittade jag på en loppis idag. Hon i kassan ville ha 75 kronor för den, men jag fick ner den till femtio.. hihi.. går det så går det. Jag hade ju köpt den för 75 också ;)
Jag vet inte om detta är en Arabiagryta. Vet att dom har en kastrull med ett likadant handtag på locket, men med ett långt trähandtag på den lilla grytan. Här måste man ju ha två små handtag för att den ska gå att lyfta för den är stoooor..
Hur som så är den i jättefint skick och ett riktigt fynd.
 
Det var jag och mamma som var ute idag och gjorde loppis och inredningsaffärer.. Så nu har jag precis tänt oljelampa med en ny waxkaka från Yankee Candle (dom kakorna är jäkligt bra). En med härligt syrlig fruktdoft.
Sen håller jag på att spraymåla en höna. Jag köpte den grön, nu blir den vit.
en fin nattskjorta köpte jag också. jag kommer inte kunna sova i den. Men perfekt att dra på sej när man vill skrota omkring i skön klädsel halva dagen.. eller när man ska ut i trädgården och äta frukost på semestern :D

Nähe fina ni.. nu ska jag kolla på Ernsts projekt.
Ha det finfint!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Villa Sjöhaga

Mysigt inlägg!

2012-07-05 @ 22:29:36
URL: http://villa-sjohaga.blogspot.com
Postat av: Villa Sjöhaga

Mysigt inlägg!
Kram

2012-07-05 @ 22:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0