En gammal pall i nya kläder

Toodeloo.. Lyser solen på er idag också? Här är den strålande varm. Redan 28 grader. Vi fortsätter med projekten här hemma. D. är just nu ute och gräver djupa hål på uppfarten. Senare ska ett staket flyttas och bli vindtåligare än det som står där nu, och samtidigt mer insynsskyddat in till trädgården.
Själv tog jag pick och pack och satte mej på trädäcket och gjorde ngt åt en pall som fått följa med hem från farmor. Ni anar hur den såg ut från början. Vinrött silkigt tyg med guldkransar. Nä, inte riktigt vad som passar in här hemma. Nu är den vit med ett grårutigt tyg som jag köpt på loppis för en tjuga :) Nu passar pallen in myyyycket bättre. Möbeltassarna som syns på benen ska bort sen när färgen torkat ordentligt

Det är så skönt att få gjort alla de här projekten. Sånt som man annars mest går och funderar på och försöker hinna bra tid till. Och nöjd är jag med köket. Bara som igår när jag skulle laga mat och tog fram mina nya fina VITA emaljgrytor. Det blev en fröjd för ögat att se dessa tillsammans med den numera vita köksbänken :D

Idag ska jag förhoppningsvis få handla hem vit sprayfärg till ett annat litet projket. Föremålet är litet, men projketet lite större. Jag vill nämligen spara en tunn svart linje, och den måste jag täcka med tejp innan jag börjar spreja. Sen är där lite mer som måste lösas innan jag kan börja måla. Ska ta före och efter bilder. Blir det nu BRA så ska ni få se.. :)
 
Ha nu en härlig dag!
Så får vi se om vi hörs senare ikväll eller först imorgon.
Kram

Kommentarer
Postat av: Ninja

Målar du med svamp?

Svar: Jepp.. vissa saker är faktiskt lättare att måla och få jämna med en vanligt kökssvamp. Det gäller bara att få in rätta tekniken. Men det kommer, bara man övar :D Första målningen med svamp ser ofta rätt bedrövlig ut, men andra omgången blir det bättre. Större saker (som träsoffa) tar jag med en liten skumgummiroller :)
Camilla

2012-07-26 @ 21:29:30
Postat av: Marie

Jättefin pall, önskar att den stod i mitt hem:)

2012-08-01 @ 20:33:45
URL: http://petitemari.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0