En efterlängtad korg

Hello!!
Jisses vad vi var trötta igår efter gårdagen Helsingörs resa.. Helt slut. När vi ätit den supergoda maten så var vi proppmätta och helt färdiga i knopp och kropp. Men det var en mysig dag vi hade och vi avslutade ju den med en perfekt middag. Rökt röding (tagen direkt från röken) tillsammans med hemmaodlade potatis kan liksom inte bli fel :)

Och när man är i Helsingör så kommer man så gott som alltid hem med blommor. Så är det bara. Pelargonerna här ovan blev mitt blomsterköp. Sen hittade jag den underbara korgen i en av mina favoritbutiker. En mini liten mysig butik med fina saker. Som korgen.. jag har letat som en tok efter en sådan. Men dom jag hittat (bl.a. på en trädgårdsmässa) har kostat multum med pengar. Denna kostade ca 150 svenska kronor. Mycket mer rimligt. Fin att plocka in alla grönsaker som vi väntar på i våra pallkragar och i trädgårdslandet. Zuchinin är på gång.. Trevligt trevligt.

På bilden ser ni också min nymålade och omklädda pall på plats. Är himla glad över att jag plockade hem pallen. 

Hmm, om man skulle ta tag i ngt nytt projket. Eller kanske gå på loppis och skaffa sej nya projekt?? Det låter väl kul :D
 
Ha en härlig dag, vad ni än har för väder..
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0