Vårigt och vintrigt..


Hej på er!
Jag börjar med att visa en lite mer "vårig" bild.. Köpte söta Primulor för ngn vecka sedan. Har aldrig sett denna modellen tidigare. Blommorna växer högre upp än bladen, också sitter blommorna i klungor. Himla söt enligt mej iaf :D Också är den vit vit och mestadels vit ;) Och dom har ju faktiskt klarat sej bra mycket bätte än en vanlig primula. Krukan dom står i är en annan favorit här hemma. Jag HAR andra favoriter.. trots att Sturehof ligger överst på listan. Dessa krukorna köpte jag på Åhlens för många år sedan. Men dom har hängt med sen första dagen, och kommer fortsätta med det. Detta är också en kruka jag nog aldrig kommer tröttna på.
Förutom Sturehof så har jag inte hittat någon annan modell som kan slå dessa :)

Idag när jag var påväg hem så tog jag en runda förbi bankomaten (kanske blir det L O P P I S imorgon *wiho!) och sedan blomsteraffären.. Älskar vår nya blomteraffär. Den är fin och har så mycket fint till salu.. det är så man kan bli tokig :D Och inte kom jag därifrån tomhänt nu heller..
Det är denna bilden som lite mer vintrig.. lite snö. Men bättre än inget alls..

Jag har kikat på denna fina ljuslyktan tidigare.. Men inte köpt den, för jag hittat ngt annat då istället.. hehe.. Men så nu när D. råkade slå sönder lyktan på altanen när han skulle bära ut granen så fanns det ju helt plötsligt en riktig anledning till att köpa den ;) Den är så fin.. och finare kommer den bara bli med åren. När stått ut med lite väder och vind och fått en fin patina.
Ljuset som står i den är ett fuskljus. Det är därför ljuset just nu står på ett vitt upp och nedvänt fat, så att regnvatten inte ska förstöra det "tekniska" i ljusets botten. Måste komma på en finare lösning. Men ljuset.. det är faktiskt himla bra och praktiskt :D Första gången jag tände ljuset och ställde timern på 5 eller 8 timmar, så sparade ett litet minne detta. Så varje kväll tänds ljuset av sej själv, och släcks sedan (efter de timmar jag ställt in det på) senare. Så man behöver inte tänka på ljuset. Man slipper gå ut i kylan på kvällen och tända ljuset för att sedan göra om samma sak för att släcka det. Det sköter sej själv. Så kan man stå inne och titta på det istället. Vi har även ett sådant ljus på framsidan, och det ser mysigt ut. Det var faktiskt så att grabbgänget som var här på besök för några helger sedan också tyckte det såg fint och mysigt ut när dom kom. Och ni vet ju killar.. dom ser ju inte sådant annars.. :D

Nähe.. nu ska jag nog dra igång braskaminen. Sen ska jag invänta telefonsamtal från pappsen och höra om han kommer ikväll eller vad.. Också undrar jag om riktiga posten har varit här än eller om det bara är det andra företaget (miljövänligt att ha två olika som kör ut post.. Låt POSTEN sköta det dom kan istället!). Väntar nämligen paket.. och då måste jag gå bort på utlämningsstället och hämta det.. Iofs. gör det inget om det kommer imorgon. För då kommer nog mina nya rulla-upp-gardiner från Ellos, så då måste jag också bort på samma ställe för att hämta detta paket :) Tur man bara cyklar eller går när det är i byn :)

Ha en mysig dag!
Kram

Ps. ni får stå ut med att allt är vänterställt i bloggen idag. Bloggen och jag jobbar inte lika idag.


Kommentarer
Postat av: ann

Hej,var har du köpt det fiffiga fuskljuset?

2012-01-31 @ 16:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0