När bilden talar om vår kommer snön där ute..


När jag kom hem idag och såg min Primula i köksfönstret så tänkte jag ungefär såhär.. -Ja, det är väl  bara att inse, det är våren vi ska invänta nu. Så jag tar en bild på min primula och skriver om våren.
Jag tog min kamera, tog en bild, startade min dator och tittade ut. Vad händer.. Jo, snöflingor börja falla. Är det inte lustigt?
Det har pratats om snö på radion hela dagen idag. Att i norra Skåne, där kommer det komma snö. Men eftersom det kändes rätt varmt när jag gick hem från bussen så slog jag bort det direkt. Fel fel fel hade dom på radion tänkte jag. Men nu kommer det ju faktiskt snö. Det är fortfarande plusgrader och det är bara en och annan liten snöflinga. Men det är ändå snö. Hoppet tändes igen :)
Men en vårig primula får ni stå ut med iaf ;)

Snart ska jag göra mej en cappucino, slappa och när jag gjort det och cappucinon är slut. Då ska jag se vad som heövs handlas hem för att göra Leilas linssoppa. Jag är inte glad för linser. D. är, så jag ska ge det en chans.. igen :)

Nu tror jag minsann espressomaskinen kallar och soffan likaså.
Ha en mysig eftermiddag och kväll.. trots måndag.

Kram

Hörrni.. om ni är sugna på att prova soppan men är tveksamma.. Var inte det! Det är SUUUPERGOD, iaf. enligt mina och D´s smaklökar. Som en modern ärtsoppa.. och då gillar vi båda ärtsoppa. Jag VAR ju inte glad för röda bönor.. nu har de fått en andra chans. Och i denna soppa får de guldstjärnor. Try it!

Kommentarer
Postat av: anna

Hej!!Ja, det var ju lite märkligt... Men det ska bli plusgrader har jag hört...Våren får gärna komma tidigt!Fin den var, nåt att se och njuta av :)KRAM

2012-01-09 @ 15:26:33
URL: http://ettseptemberbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0