Kurbits och pressglas

Hej hej..
Nu börjar jag känna mer mer som en vanlig människa igen. Igår var de hemskt. Men jag vet att jag brukar ha en helvetesdag, och sen efter det blir det bättre. Så även nu. Näsan är dock fortfarande rejält snuvig och jag är duktigt förkyld. Men öronvärken har släppt och jag har lite mer energi idag. Skönt.

Igår tog jag tag i en av de fyra stolarna.. När jag inte orkade ligga ner mer (ryggen är helt paj idag) så satte jag mej på golvet och målade lite, sen fick jag sova ett varv innan jag kunde fortsätta igen. Den börjar iaf. bli vit nu, och det kommer bli så fint. Känns allmoge, dalarna.. Jag älskar Dalarna!! Hade jag inte bott här, så hade jag bott där. Det hade varit jättefint om man hade fått en kurbitsmålning på varje stolsrygg i ngn diskret färg.
Men men, jag får nog nöja mej med att hitta en syntetpäls att klä sitsen med. Det ska ju likna fårskinn.. Har ngn ett bra förslag?? Jag hade ju gärna klätt in dom med äkta fårskinn. Men det blir dyrt, och tänk om man spiller på det också.. Så syntet blir nog bättre.

På bilden här ovan visar jag nu ett annat loppisfynd från i fredags. Den lilla vasen på fot. Fick ge ngn krona för den. Fick betala en femma för den och ett litet fat. Småvaser är ju alltid bra att ha :)

Nu ska jag göra mej lite kaffe, och äta lite frukost. Sen ska jag se om jag orkar ta en bild på ett annat loppisfynd, som jag själv tycker är så himla fint och gör sej himla bra på plats. Men det får ni se en annan dag :D

Ha en skön söndag!
Kram 

Kommentarer
Postat av: Inspirationer

Så fint, loppis fynd är det bästa... Skön söndag och krya på dig.

2012-01-29 @ 15:17:46
URL: http://inspirationer.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej Camilla!Vilken fin blogg jag hittade här då! Skoj!

Måste kika runt lite mer omedelbart... ;)Hoppas du kryar på dig snart!

Kram Camilla

2012-01-30 @ 09:47:21
URL: http://www.heltiminsmak.blogspot.com
Postat av: Sofia

Jag gillar ditt arrangemang! Fina saker och fin blomma!

2012-01-31 @ 21:30:32
URL: http://landinskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0