Kreativt..


Ja, idag satt jag här och slappade i soffan och blev så sugen på att baka ngt.. Men jag orkade inte riktigt sätta igång ett brödbak (fast, det skulle nog varit det jag gjort istället). Så kom jag på den "fiffiga" donutsdoseraren som jag köpte för några ynka kronor på citygross. Typ en tia. Jag fick ett infall och gav mej på denna biljanta idén. Jag rörde ihop en smet, värmde upp olja och började mitt skapande.. Visst är det kreativt?? På fatet kan man hitta allt från en badanka till en halshuggen sjöjungfru. Man kan i princip se allt, utom en vanlig rund donut då alltså. Haha.. jag tror det finns skottpengar på en om man säger att detta är ngt som kallas donuts. Haha.. jag kunde knappt hålla mej från skratt när jag stod där i skapandet. Med kletiga fingrar och skrattet i halsgropen och ett hopp som övergav mej. Om jag gjorde på hela smeten..? Haha..

Det var D´s idé om att jag skulle blogga om dessa kreativa.. Jag vet inte ens vad man ska kalla det. Detta kreativa misslyckande ;)
Inte ens D. kunde hålla sej för skratt när han kom ner och såg fatet. Men han tyckte smaken var rätt god när dom doppades i socker. Själv tyckte jag det mest smakade sockrig frityrsmet.

Nästa gång jag blir sugen på donuts, då köper jag.

Ha en mysig söndag.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Emilia

Haha, allt kan ju inte bli superbra :P

2012-01-08 @ 15:18:11
URL: http://kondiskakan.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Haha , tack så mycket ! (: Behöver en följare ! ((:

2012-01-08 @ 16:06:24
URL: http://kajsabert.blogg.se/
Postat av: MyViola

Men vad roligt ändå att göra egna, dock känns det som att det är ganska svårt, jag tror jag fortsätter med köpedonuts :D

2012-01-08 @ 17:31:23
URL: http://myviola.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fina bilder:)

2012-01-08 @ 17:56:46
URL: http://carolineanneaxelsson.blogg.se/
Postat av: Nereida Limani

Åh haha, förlåt mig men det ser faktiskt lite roligt ut ^^ ibland är det nog bra att misslyckas om man får sig ett gott skratt :)

2012-01-08 @ 18:48:01
URL: http://limani.blogg.se/
Postat av: Anna

Ha ha! Man kan inte vara bra på allt:)

2012-01-08 @ 21:12:01
URL: http://dagarhosmig.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0