Jag drar mej upp

Hej, denna kväll.. Jag har dragit mej upp hit ett tag. I vår lilla hall på ovanvåningen. Tur jag flyttade upp den obekväma gungstolen hit upp. Bättre än inget liksom. Där nere spelas det musik och tjoas för fullt. D. och hans vänner har möblerat om hela nedervåningen till ngt datapartyliknande. Trevligt. Trevliga människor. Men i mej rusar blodet och tankarna är helt virriga.. Jag klarar inte att se röran.. hehe.. Men jag kan ju inte direkt gå in och störa den glada stämningen genom att städa och ställa allt till sin ordning igen ;) Nä.. nu får pizzakartongerna, chipsskålarna, stolar, ölburkar och alla kaffekoppar stå där dom står. Imorgon är det jag som tar på mej svarta stövlar och läderkepsen.. Gestapo!  ;) Då ska det städas och även julen ska kastas UT. Och det ska bli så skönt!
Imorgonkväll är det mej man hittar med ett nöjt leende i soffan efter en god måltid och ett städat hem, där allt står på sin plats ;) Längtar jag till imorgon? Oh yes! :D
Inte för att vara en dålig värdinna.. men kan man väcka sin gäst en tidig morgon så att denna också lämnar huset tidigt?? Jag är rädd för att det kan draaaaa ut på tiiiiiden. Speciellt när även denna natt riskera att sluta rätt så sent för grabbarna där nere.

Själv hoppas jag på att vakna tidigare än 10:30 imorgon. Upp och hoppa och få ordning :)

Hmm.. undra om där är ngt kaffe kvar. Skulle sitta fint med ngt stärkande.

Kram till ER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0