Att fuska sej fram..

Hej på er!!
Om man vill försöka lura sej till att vara mer påläst än vad man egentligen är så kan man ju alltid fuska.. Så gör jag. Jag låtsas att vara påläst genom att sätta upp en tapet, fylld med böcker, på hyllan som där bakom dörrarna inte innehåller några som helst böcker.. Men vill man kolla på ngn inte-behöver-tänka-så-värst-mycket-dvd så kan man rota bakom böckerna.. Där lär man finna. Här är ju en påläst snubbe här hemma.. och då menar jag inte mej själv. Jag får ju fuska mej fram ;) Men han som är påläst.. han kan med gott samvete ha sina dvdfilmer.. Men det är dom jag försöker gömma, på ett smart sätt.. (tro nu inte jag försöker städa ut honom ur huset, han har misann en hel källare med så gott som bara sina grejjer och när allt är renoverat och klart kommer han ha typ en tredjedel av huset till sin hobby, det ni! Resten av huset inreder jag så vi båda trivs). Så smart att ingen annan kommit på det här hemma. Dock kan jag inte ta all cred för detta. Det var faktiskt mamma som gjort så på sitt skåp först.. *attans.. här hann jag inte heller före med att vara smartast*
Jag skulle sätta fint tyg på mina dörrar tänkte jag. Ett vitt skirt tyg som vek sej vackert bakom glaset. Tss.. det gick inte att få till på dessa dörrar. Ngn där ute som lyckats och har bildbevis på det?? Hojta då!
Tyg blev inge bra.. och då kom mamma med sin tapet och "räddade" mej. För jag blir lite tokig på alla dvdfilmer och dess omslag.. Rörigt?? Det är ju bara missanpassade färger och texter på varenda en.. Alla dvdryggar borde ha vit botten och svart text!
Vill ni ha denna tapet så finns den på rusta.
Det är också skönt att den är i grå toner, inte en massa färger.. jag är ju ingen färgmänniska i mitt egna hem. Då ska det bara vara på enstaka saker. För jag har ju faktiskt en rosa ganska stor Gerberaskål framme, och alla mina plåtburkar som är i olika charmiga färger med inslag av rost.. Tulpanerna är också rosa.. Ja.. behöver man mer färg?? :)

Snart ska jag ta hand om tvätthögen som mest liknar ett berg.. eller sophögen i Fragglarna :D Bäst att ta tag i den innan den börjar prata. Det vill jag inte uppleva.

Ett litet krya-på-dej kort ska också skrivas och godis ska pressas ner i ett kuvert för att göra en närstående glad.
En ny tidning hamnade visst i korgen när jag handlade idag.. Ojdå.. då måste man ju läsa den också ;)

Så det är väl lika bra att komma igång då, så jag kan luta mej tillbaka med tidningen i högsta hugg innan det är läggdags :)

Ha en mysig eftrermiddag och kväll!!
Kram

Kommentarer
Postat av: anna

Cool tapet!!Nej tyvärr, har ingen aning om var skålarna är ifrån... :( Jag de skapar verkligen habegär... :)Kram

2012-02-08 @ 18:56:58
URL: http://ettseptemberbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0