Några klena rader

Jag är inte alls på humör idag.. För det första så blev min buss till jobb imorse inställd pga. personalbrist.. Jahapp. Så där stod jag ute och väntade med iskalla fötter.. Inte var det lönt att gå hem heller för klockan hade hunnit bli så pass att det helt enektl inte var lönt. På jobbet var det segt eftersom det är skollov och många förskolebarn också har ledigt då =18 små barn att laga mat till= segt eftersom det inte blir så mycket att göra.
Nu sitter jag här hemma och fryser, är trött och kaffesugen. Kaffesuget ska jag dock göra ngt åt alldeles strax. Det andra försöker jag inte låtsas om.. det går inte så bra. Men men.

Sen är jag lite irriterad på att det ska vara så sjukt svårt att hitta två plisserade tygskärmar i vitt med de måtten jag vill ha till lämliga priser. Fast om jag hade hittat exakt de måtten jag är ute efter så hade jag nog betalt en hel del iaf. För nu tycker jag att jag har plogat igenom hela stora vida världen.. men utan ngt bättre resultat. Har hittat två som är något så när.. men inte exakt.
Det är jättesvårt att föreställa sej hur dom kommer se ut också. Man blir lätt lurad av lampfoten. Ngn som sitter inne med butikstips som säljer plisserade lampskärmar?? Skrik till.. Den som finner en är jag evigt tacksam :)

Nähe.. detta är min trötta tråkmåndag. Nu ska jag göra mej en megalatte också ska jag grädda plättar. så kan ju dagen bara bli bättre..

Kram

Kommentarer
Postat av: Maja i Malmö

Jo det var allt en seg måndag, jag är sjuk för 8.e dagen i rad!! Trist... En svår influensa!

Det har blivit mkt surfande, inredningsbloggar, mode etc i dagar nu. Men idag ville jag bara skriva; att jag gillar din blogg! Tittar in här varje dag faktiskt... Så nu hoppas jag att Du blev lite piggare denna trött måndag !!KRAMEN

2012-02-20 @ 20:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0