En minisummering

Hej hej.
Jag vet inte om jag visat den tidigare, men jag tror inte det.. Här ser ni iaf. min lilla minihortensia. Är den inte söt?? Blommar fint gör den också med sina VITA fina blommor. Också är den inte så stor och ranglig som de brukar vara. Lagom liten och söt helt enkelt.
Den lilla krukan, eller rättare sagt stora koppen är ett verk av Kerstin Tillman. Hon som också gör de där vita fina kopparna med rosen på. Jag vill ha en sådan med ros också. En vit såklart :)

Då var det redan söndag idag.. Jag som nyss slängde mej i soffan och suckade glatt om en fredag och en hel vilsam helg framför mej. Nu är vi redan på sista dagen, igen. Men man får väl göra det bästa av situationen. Baka kanske??

Jaha, ska man skriva ngt om Mello igår då?? Finns det ngt att skriva egentligen. Sämsta deltävlingen hittills och med en egotrippad solbränd gubbe som tror han äger världen. Tack o lov gick en av de bästa serierna efteråt. Sherlock. Jag missade första säsongen av denna underbara serie. Hur har jag kunnat missa ngt så bra?? Andra säsongen var iaf. heeeelt underbar. Första säsongen kommer jag inhandla på dvd senare i vår.. närmare bestämt 2012-04-25.. det är då den släpps.

Nu.. fram med jäst och mjöl.. här ska bakas bröd.
Kram

Kommentarer
Postat av: Lena

Visst går helgen alldeles för fort? Skulle inte vara helt fel med en dag ledigt till. Tredagarshelg.Så fin din hortensia är, jag köper aldrig växter med blommor, hos mej trivs de inte.Nu väntar en promenad på maken och mej i gråvädret.Ha en fin söndag, Camilla!Kramar

2012-02-19 @ 14:08:53
URL: http://jagochvitt.blogspot.com
Postat av: Marlene

Hej! Javisst är Sherlock bra, även om jag tycker att den första säsongen var bättre än den andra. Och du, första säsongen är redan släppt på DVD... Blev du glad nu? ;P

2012-02-19 @ 15:29:06
Postat av: Terese

Melodifestivalen.. otroligt pinsamt. Att låten ens fick vara med och att folk röstade. Uääääk.Sherlock har jag missat!! Måste kolla upp!

2012-02-19 @ 21:13:45
URL: http://www.hedvigochjag.se
Postat av: Anonym

Den där silverskålen på fot var ju mäktig, riktigt vacker!! Blomman också såklart!KRAM

2012-02-19 @ 22:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0