Vi kramar ur det sista nu

Jag lånar bilden från förra årets skörd.. Snart är det ju dags igen, att plocka in äpplen och göra egen juice. Gott gott!
 
Jaha, då sitter man här. Dagen med stort Å. Å som i ångest. Imorgon ringer klockan tidigt och väcker en, och därefter börjar vardagen igen. No more långa sköna morgnar, uhu.
Jag kan inte säga att det ändå ska känna bra. Det gör det inte. Vi har haft det så himla bra och mysigt under våra fyra veckor. Så jag vill inte att det sak vara slut nu. Inte än.
Men men, eftersom jag inte spelar på lott och har chans på ngn drömvinst så får jag nog snällt gå upp när klockan ringer.
 
I skrivande stund sitter jag och D. helt utmattade och mätta i skuggan. Mätta är vi för att vi precis smällt i oss en hög pastasallad med tonfik. Gott var det.
Att vi är utmattade är för att vi grävt två hål som vardera mäter 70 centimeter på djupet på vår uppfart. Det är inte lätt att gräva i vår mark. Och det blir inte lättare i gassande sol. Att vi sedan också fick vattna i hålen för att ens nå 70-målet gjorde ju inte det hela mindre kladdigt. När vi var klara var det duschen direkt. Det var lera upp i armhålorna. Men nu nådde vi våra "mål" på semestern. Renovera källarrummet, gräva hålen på uppfarten och samtidigt hitta på saker utanför hemmets gräns.
 
Vet ni vad nu då..nu ska jag luta stolen några snäpp bakåt också ska jag inta ett viloläge och njuta av de sista timmarna.
Ha det gött!
 
Kram

Kommentarer
Postat av: TC

Åå tråkigt att behöva gå tillbaka till jobbet, men hoppas du haft en riktigt fin semster ändå och känner dig utvilad =)

2012-08-19 @ 21:42:28
URL: http://theresreiman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0