Dessa dagar i ord

Så, nu har jag lite tid över för bloggen känner jag :) Sitter med ett öga på OS-avslutningen, och den sägs ju hålla på ett par timmar så jag kan ta mej lite tid till att skriva ner lite som hänt de senaste dagarna. Det har ju varit full rulle.
I torsdags kom mamma och hämtade oss, mej och D. också åkte vi på loppis och där mötte vi upp min bror med fru och en sovande brorson.. Hur bra planerat liksom?? Jag var ju kramsugen av liten. Jag fick hålla mej. Men då hann jag ju också loppishandla lite :D Även min käre sambo handlade, ngt som inte innehöll elektronik.. Det ni! ;) Men det blev en träkista (som nu är vitmålad) som ska innehålla elektronik. Denna "kista" av rak modell ska stå i hans källarrum och även bli sittplats (jag kan se mej sitta på denna kista sena kvällar och läsa inredningstidningar när jag vill ha sällskap och D. är mitt uppe i sitt meckande). Kommer bli superbra!!
Själv kom jag hem med en tallrikshylla som numera är vit och uppe på plats. Givetvis var jag ju tvungen att handla hem några gamla tallrikar att ha på hyllan och lite annat smått och gott.
Efter allt loppande samlades alla utom mamma för att planera en meny till hennes kalas och därefter handlade vi hem allt till denna. Senare på kvällen samlades vi här hemma hos oss och åt kräftor med bordet fullt av  olika tillbehör. Gott gott!!

Sen blev det fredag, och tidig morgon. Klockan nio mötte vi upp två vänner och tog oss därefter (med en stor latte i handen *pheew* Man har lagt till med sena nätter och sena morgnar annars) över till Danmark och favoritstaden No. 1. Köpenhamn. Redan på resan dit höll man på att skratta så magmusklerna hade lagom träningsvärk till vi skulle kliva av tåget.. Och så fortsatte det flera gånger. Det gällde att gå på toa så man inte kissade på sej av skrattattackerna. Vi strosade på stan en hel del.. jag hann in i en del av mina favoritaffärer. Men jag fick ju såklart hejda mej lite då alla inte har samma nördiga intresse av designmöbler och prylar ;) När det kom till Royal Copenhagen så uppmuntrade jag de andra till att stanna utanför och njuta av torget. Själv gick jag in i butiken och insöp allt fint i kompimerad version. Ut kom jag med ett ägg, porslinsägg. Alla nöjda och glada. Efter all stadskänsla och butiker så gick vi på Tivoli. Spelade arkad och utmanade varandra i diverse spel. Drack drinkar gjorde vi och åt gjorde vi senare. När klockan slog halv ett (på natten) satte vi våra fötter innanför dörren här hemma. Nöjda och glada.

Sen kom lördagen. Dagen då vi skulle fira mamma och hennes 60-åriga födelsedag. Maten stod jag, min bror och hans fru för. Eller pappa betalade och vi tillagade. En himla god meny blev det. Orkar inte skriva det här, för det blir så mycket.. Men alla verkade nöjda, och mest nöjd var nog  mamma som slapp stå i köket. Det blev en lyckad kväll.

Idag har varit en slapp dag.
Vi har haft picknick på Hovshallar. Det är därifrån bilderna är. Det är så härligt att ligga där med sitt zoomobjektiv och bara hitta små söta saker i naturen. Jag är ju annars livrädd för spindlar (inte så illa ute i naturen), men på övre bilden här ovan så ser ni två spindlar på varsitt strå, tyckte det såg lite roligt ut :)
Iaf. så låg jag där nästan hela dagen med ögat i sökaren. Me like. Jag har nästan inte tid att göra det annars.

Sen kom vi hem och jag har målat, ätit gott och nu OS.
Oj, det blev en lång text.. förstår om ingen orkade läsa allt. Men det är roligt för en själv att läsa sen :)

Ha det underbart.. vi får se när vi hörs igen :)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0