Att bara ha några få dagar kvar

Goddag!
Jisses vad det är varmt igen.. Har precis hängt ut en hel del tvätt på tork, och en maskin rullar på och ska ut sen den med.. Härligt. Får ju tvättan undan lite nu.. för det är ju inte många dagar kvar nu. Snart är semestern slut. Jag kan ärligt säga att magknipet är ständigt och ångesten lurar bakom öronen. Jag vill INTE jobba nu.. jag vill vara ledig ännu mer. Sena nätter, slöa morgnar och mysiga dagar. Så kan man nog sammanfatta vår semester. För vi har faktiskt gjort en massa. Varit en sväng i Köpenhamn, Helsingör, Malmö, Helsingborg.. Suttit vid havet, ätit glass, njutit av trädgårdslivet, plockat grönsaker från vårt egna land, myst, shoppat, renoverat så gott som ena källarrummet klart, målat möbler, sprungit på loppisar, ätit gott, kollat film, fotograferat och bara tagit dagarna som de kommit. Allt på hemmaplan och allt så himla toppen. Några veckor till hade inte skadat ;)
Men men.. nu väntar ett staketflytt som ska bli skönt när det är gjort. Sen väntar en loppisrunda med vänner, samt en stor loppis med mamma. Så lite har vi att längta efter :D

Fastän det är varmt och sommrigt så känner man på ngt sätt att hösten är på ingång. Det känns i luftens underton. Och ska jag vara ärlig.. jag längtar lite nu :) När jag tog bilden på min hortensia idag så kände jag saknad av kaminen som syns där bakom. För det är så härligt att tända en brasa till en god middag, samtidigt som det blåser och regnar utanför. Mysigt är det! :) Så lite längtar jag allt.

Men innan hösten kommer så ska vi njuta de få dagar som är kvar av både sol och semester.
Vi hörs snart igen!
Kram

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja, fortsätt njuta de dagar som är kvar...
Nu har jag snart jobbat en vecka och en välbehövlig helg väntar. Det längtar jag efter!

kramar

2012-08-16 @ 16:14:17
URL: http://jagochvitt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0