Lekte fram en Sparrissoppa


Jaha.. det verkar som att man måste ta vara på vårkänslan så länge den varar.. Påskens lediga dagar verkar innebära både regn, snö och minusgrader.. ÄVEN nere hos oss. Attans! Det hade ju varit gött med lite solstrålar på kinderna och värme i luften. Pappa och D. hade ju planerat byta två källarfönster. Nu vet jag inte hur det blir med den saken.. Man kan ju hoppas vädernissarna har FEL FEL FEL feeeel..
Jag har bunkrat upp för både räkmackor, korvgrillning och hamburgare till de två arbetande under helgen.. Ja, till mej själv också förstås ;) Vi får väl se hur det blir med den saken.

Igår gjorde jag iaf. en sparrissoppa. Den kändes vårig. Och den blev himla god. Ibland när jag lagar mat har jag först tänkt ut hur maten ska se ut.. Dels för att jag ibland vill fotografera den (som i detta fallet) eller för att upplägget är tänkt på ngt speciellt sett. Sen utgår jag från bilden jag har i huvudet.. också börjar jag laga mat :)
Nu hade jag en burk gratängcreme i kylen. Jag vet inte hur lätt det går att få tag på uppåt i landet. Men annars kan ni ta en klick philadelphia istället. 
Igår ställde jag mej och lekte fram denna soppa och sen fotograferae jag :D
Bunken/grytan/kannan är från Leilas shop. Sen den finfina linnehandduken fick jag av D´s syster i julklapp. Hon har broderat med sin symaskin och jag önskade mej nya bakdukar. Nu har jag tre olika som hon gjort. Mycket roliga att täcka sin jäsande deg med än ngn vanlig tråkig handduk.

Nu tror jag att jag ska ägna lite tid åt mina tidningar.. Igår köpte jag hem Tove Älskade Hem och Hembakat. Sen låg Lantliv på bordet när jag kom hem.. Så jag har att göra. Får nog göra en stor latte till detta också :D

Ha en mysig onsdag!!
Snart är vi leeeeedigaaaa:D

Kommentarer
Postat av: anna

Någonting har hänt, ibland ser jag dina inlägg i min blogglista ibland inte :( Som nu, ser jag. Men de två inläggen innan hade jag inte en aning om :(Soppan ser iaf supersmarrigt ut!!Anna

2012-04-04 @ 16:31:51
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0