En stol från historia, med en liten uppdatering på slutet

Hej, denna eftermiddag!
Blåser det hos er idag? Här blåser det. Solen skiner just nu. Det blåser inte storm. Men det blåser. Mest tyckte jag det blåste precis innan jag skulle kliva på bussen och känner hur hela min frisyr ställer sej åt sidan. Fint ;)

Idag visar jag er vår nya stol. Det är mamma som fixade denna från Televerket där hon tidigare jobbat. På den tiden då Televerket fanns. Nu finns det ju inte mer.
Iaf. så när kontoret hon satt på lades ner (efter många namnbyten och arbetssysslor), som så många kontor runt om i Sverige, så passade mamma på att norpa denna stol. Det var bra!! Stolen har sedan stått hemma hos mamma och pappa. Jag har alltid gillat stolen. D. har nog gillat den desto mer.
Jag har velat ha stolen, men det har ju mamma med.. så att lägga vantarna på denna har ju inte gått.. :S

Men så nu för ngn dag sedan berättade mamma att hon fått ta hem mormors stol som hon på loppis.. blablabla.. Och då sa hon att hon ersatt Televerketstolen med den andra. Va?! Jag frågade vart stolen stod nu och fick då svaret -i gästrummet. Jag vet inte var jag ska ha den. Vill ni ha den?
Ja, ni kan ju själva gissa svaret ;)
Här har vi en gammal sak som INTE ska målas.. inte ens med min favortifärg. Så det så.

Nu tror jag att jag ska slänga mej i soffan ett tag.
Imorgon kommer jag ha en aptråkig dag. Först jobba sen vidare på en tråkig föreläsning/kurs (jag vet att den är tråkig för det är redan så många andra som gått på den och sedan berättat, och stackars D. är på den nu. Tråkiga är att jag och D. inte fick gå samma dag, det hade underlättat de 4 timmar man ska sitta där) som håller på till sex på kvällen.. så från 06:20 till 18:20 är jag upptagen. Det lär INTE bli ngn blogg då.

Kram till er.

UPDATE: I stolens rygg ser man Televerkets logga. Jag vet inte hur de gått tillväga flr att få fram den i träet. Kanske har man lagt in olika träarter och sedan lackat fram det? Iaf. är det väldigt välarbetat. Hela stolen är väldigt välarbetad och den har tyngd. Det är inget "jävla plastaskit" :) Undra hur måga sådana här stolar man kan hitta idag..
Efter många funderingar om vart den skulle stå så har den nu hamnat i sovrummet. Och där trivs den ypperligt. Och vi trivs med den där också. Där har den sin plats.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Unik, håller med, ingen färg!!Tack för grattiset ;)

2011-09-13 @ 21:11:58
Postat av: Lena

Här blåser det också! Alltså blåsblåser!Förstår att ni tycker om stolen, ser jag rätt när jag anar en stjärna i ryggplattan?Tråkigt med föreläsningen, du får passa på att dagdrömma, sådär man gjorde i skolan för att överleva tråkiga lektioner...Kramar

2011-09-13 @ 21:28:37
URL: http://jagochvitt.blogspot.comj
Postat av: Marie

Vilken mysig blogg du har :) Väldigt inspirerande! Ha en bra helg

2011-09-16 @ 14:30:12
URL: http://livetotelltheworld.blogspot.com
Postat av: saravillfara

Men du, vilken vacker stol! Den måste du vara rädd om, det är nog inte en stol som är särskilt lätt att få tag i gissar jag.

2011-09-25 @ 19:46:55
URL: http://saravillfara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0