Baby Foot

Hej!

Nu äntligen tänkte jag berätta för er om hur det gått med Baby Foot. Jag fick ju hem förpackningen för snart två veckor sedan. Så på onsdag tror jag det gått exakt två veckor sedan jag gjorde behandlingen. Att jag väntat med att skriva om produkten är för att det stod i instruktionen att det sedan kunde ta upp till tre veckor tills man fått de där Baby Foot-mjuka fötterna. Men nu tycker jag det är dags.

Mina fötter var riktigt riktigt illa. Innan sommaren började hade jag torrsrpickor både på hälar och under en foten. Inte skönt. Ont som s***n gör det. Ni kan ju själv tänka.. torrsprickor osm blöder är inget som man är tuff över.
Sen kom sommaren, och då går jag mycker mer barfota och det slipar fötterna automatiskt. Så på sommaren är det inte så illa. Men om man jämnför med en vanlig fot så är det fortfarande illa.
Ja, ni hajjar.. Bildbevis tänker jag då inte visa, ni får använda fantasin ;)

Iaf. så kände jag att Baby Foot kunde kanske vara en hjälp på traven. Trots sina pengar. Man köper en förpackning som innehåller två plasttossor som är fyllda med ngn geléliknande vätska. Detta är en engångsförpackning. Så för pengarna får man EN behandling. Kanske lite dyrt. Men men.

Den där onsdagen för två veckor sedan satte jag på mej tossorna. Det följer med en liten tejpbit att klämma ihop och fästa tossorna med. Men när man väl klippt upp tossorna och fått dom på fötterna så är man lite kladdig om fingrarna. Jag stod inte nära ngn vask heller. Och inte fick jag av tejpbiten heller. Så jag fick till slut tag på den vanliga tejprullen och fäste tossorna med vanlig tejp.

Sen var det bara till att sätta sej ner. Tänk på att ladda upp med underhållning. När tossorna väl är på så är det inte så lätt att gå omkring. Jag provade, för jag har ju ofta lite svårt att sitta still så länge. Men efter några steg kände jag hur plasten kasade och och jag fick då dra på den ordenligt igen.
Så sitt ner och ta det lugnt. Det står att man kan trä en vanlig strumpan ovanpå. Men det skulle jag inte ens få för mej att prova.. hur kladdigt blir inte det??!!
Ladda med bloggar, choklad, ngn bra film eller liknande. Du ska klara av att sitta i T V Å TIMMAR!! Fatta, två timmar. Det är ingen snabbehandling direkt.

Efter två timmar så fick jag äntligen dra av mej det som nu bara kändes jobbigt och kladdigt om fötterna. Det var riktigt skönt att få skölja av fötterna.
Jag trodde man skulle märka lite redan då. Men det gjorde jag inte direkt. Det kändes dock som man suttit i fotbad länge, men utan ngt vatten som skvaplat. Fötterna kändes russinmjuka.

När fötterna sen torkat ordentligt så kände jag faktiskt att den hårda hud som bildats (jag är URDÅLIG på att ta hand om mina fötter) på tramdynorna faktiskt kändes mjukare nu. Det var riktigt skönt.

Men dagarna gick och jag märkte inget mer än att fötternas hårda hud var lite mer följsam. Sen gick det några dagar till och en sen kväll efter en varm dusch så märktes det ngt. Mina fötter fjällade. Ni vet som man fjällar på ryggen när man brännt sej i solen. Så var det över hela fötterna.
En kväll fick jag fotmassage och D. smörjde samtidigt in mina fötter. Det var lika skönt som alltid. Men en stor skillnad märkte jag dagen efter jobbet. Fötternas undersida hade en helt annan färg. Typ levande hudfärg :D Och det märktes tydligt att fötterna tog åt sej av fuktkrämen.

Nu är där inte så mycket mer skinn som fjällas av. Mina hårda hälar finns ännu kvar. Men jag är mjukare på trampdynorna och fötterna känns bättre.
Jag kommer göra den här behandligen igen. Kanske tar det bort ännu mer död hud då.

Det kostar lite väl för att bara kunna använas EN gång. Två par skulle det varit med i förpackningen, det hade varit mer prisvärt.
Men, smakar det så kostar det.. tydligen.

Har man problem med torra fötter tycker jag helt klart man ska prova denna minst en gång.

Så var det med detta.. Baby Foot.. nja, jag har inga babymjuka fötter. Men dom är mjukare än innan iaf.

Kram

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej!Skoj att veta att dom funkar. Ska kolla på GeKås om dom finns kvar där nästa gång. Dom var billigare där i alla fall.Ha en finfin dag!

Kram

2011-09-12 @ 15:50:37
Postat av: Lotta ♥ ohlovely.se

Ingen aning vad de kostar men precis som du har jag problem med fötterna. Torrsprickor, förhårdnader you name it I've got it. :(Jag gick till en fotspecialist och fick en medicinsk behandling. Underbart! Fötterna var som nya efter en timme med massage, filande och fotbad. Väl värt pengarna. Kostade ca. 360 kr.Kram från Lotta

2011-09-12 @ 19:14:15
URL: http://ohlovely.se
Postat av: Lina

kan tipsa m att de har detta på ullared (gekås) om du bor nära, kostar tror jag 169 eller något, lite billigare :)

2011-09-19 @ 00:11:17
URL: http://lulaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0