Lejongap och oroliga frysar

Hej hej på er!!

Nu är det äntligen fredag.. Så himla skönt :) Idag är det fredagsmys som gäller. Eller jag ska försöka. Idag började nämligen min ena frys på jobbet strula. Hade en reperatör där som kollade på sakerna och innan han gick sa han att den skulle gå ner i temperatur igen. Men när jag gick så tyckte jag inte den gjorde det. Så jag flyttade omkring på maten som fanns däri och nu väntar jag på att L. ska ringa innan hon går hem. Har det inte blivit bättre så får jouren ta i det. Attans! Inte kul att lämna det så en fredag. Jag fick ju tömt på det viktigaste i den delen. Men frysen är i två delar, men utan skiljevägg. Så går tempen ner mer så kommer andra delen inte klara sej heller, och däri har jag fisk :( Inte kul att komma till jobb när det stinker unken fisk. Usch!

Jaja.. för att muntra upp mej lite så cyklade jag bort till blomsteraffären och köpte lite färska blommor. Bland annat de vita lejongapen. Älskar lejongap. Och inte blev saken sämre när hon hade vita dessutom :D Kärlek!

Ni ser att godisskålen också är fylld. Skålen köpte jag på ikea-loppisen. Och det blev ju fint med lite godsaker i den :)
Till middag blir det kyckling i kokosmjölk och röd curry. Längtar som en tok efter det. Hungrig är jag också. Så jag ska se om där är några rester kvar av soppan jag lagade igår, potatis & purjolökssoppa. Får ju bottna med lite för mer mat blir det inte förrän senare.

Idag ska jag också färga om mitt hår. Tycker där är några slingor som saknar lite färg. Så nu när jag tvättat det några gånger efter första färgningen ska jag fylla i det igen. Eller D. får göra det åt mej :)

Imorgon ska det fortsättas med dräneringen. Pappa kommer hit och förhoppningsvis blir hålet helt fyllt imorgon. Ska bli skönt!! Efter det ska jag och pappa tillsammans klura ut hur skänken till köket, som han ska bygga, ska se ut. Jag har börjat mäta och rita. Sen ska vi försöka använda våra gamla källarfönster som vitrindörrar..

*litet avbrott, telefonen ringer*

Wihoo.. fick precis ett samtal som gav besked om att frysen håller på att gå ner i graderna.. *pheew* HOPPAS nu den forsätter så. Men nu kan jag inte göra mer än såhär, så nu släpper jag det. Är det skit på måndag får jag ta det då. Så!

Nähe kära ni.. Nu ÄR det fredag!! :D
Ha en himla mysig helg, och hör ni inget från mej så är det för att jag är helt uppe i jordösandet och möbelritningar :D

KRAM TILL ER!!

Just det. Lena med bloggen Jag och Vitt diggar min blogg. Tack!! Jag gillar Lenas blogg också :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0