Chocolate is what I need..

Idag började det aningens mer stillsamt än vad det var igår. Det var faktiskt riktigt jobbigt igår. Det är nästan så jag önskar att jag sprang bort till olycksplatsen. För att få svar på mina frågor och få se med egna ögon att han faktiskt klarade sej, utan livshotande skador eller allt för svåra skador. Nu får man inget veta. Nu undrar man bara. Imorse fick jag höra av mitt bussällskap, som senare på dagen hade pratat med räddningstjänsten, att det var så nära att skopan träffat rakt på huvudet. Nu hade den tydligen kommit precis brevid och kanske tom. nuddat. Igår tänkte jag så mycket att natten tydligen blev helt förvirrad.. TRE gånger inatt var jag uppe för att gå till bussen och åka till jobbet. Eller två gånger var jag uppe, tredje gången stannade jag kvar i sängen och räknade timmarna som jag hade kvar. Första gången började jag klä på mej.. när jag stod där och rotade efter mina kläder i mörkret så såg jag klockan. Tyckte det såg lite märkligt ut och jag fick titta och sedan räkna på hur många timmar det var kvar till att klockan skulle ringa. Jag gick och la mej igen och strax därefter var jag uppe igen. Då hade jag precis nuddat kläderna på stolen i sovrummet innan jag förstod. Tredje gången stannade jag kvar i sängen och räknade timmarna. När klockan väl ringde blev jag dödsrädd och rusade upp och slängde på mej kläderna. Men men, så kunde jag gå och lägga mej igen och sova en bra stund till :D Förvirrat!!
Så idag har jag mest varit trött på jobbet *gäsp*

Nu håller jag på att baka en kaka. Igår klagade D. på att jag inte hade några kakor gömda när han var så sugen.. hehe.. Så idag kände jag att jag själv behöver lite choklad. Ett stycke kärleksmums står nu i ugnen. Jag har bröat formen med hackad mandel. Hoppas det funkar och att mandeln inte blir bränd eller nått. Har aldrig gjort det tidigare. Sen hade vi ingen mjölk hemma. Eller jo, vi hade när jag kom hem. En liten deciliter eller nått. Den lilla skvätten hade jag till kaffet. Så kakan blev bakad med vatten istället ;)
Jaja.. jag bryr mej inte så mycket längre. Jag fick mitt genom att slicka skålen :P Men jag tror ngn annan skulle bli besviken när han kommer hem och känner doften av kaka och sen ligger där en bränd klump på diskbänken. Usch, låt det inte hända ;)

Deppigt väder är det. Regn. Så ikväll blir det ännu en höstmysig kväll i soffan. Brasa eller inte brasa.. vi får väl se om ngn av oss orkar tända den ikväll. När vi väl doppat rumporna i soffan med myskläder ON så är ni nog helt OFF.

Ha en skön kväll!
Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu har jag nog missat lite här, får nog läsa på lite...Hoppas du mår bra iaf...Stor kram från mig!

2011-09-21 @ 21:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0