En vacker pion

Tjolahopp!!

Hur har ni det i värmen?? För det är ju galet varmt idag också. Jag trodde det skulle vara svalare idag när det blåser. Så jag gick ut på altanen för att svalka mej. Tss, det gick ju inte så bra ;) Varma vindar och stekande sol.
Jaja.. jag klagar inte. Inte än ;)

Igår slog den första pionen ut i trädgården. Jag brukar aldrig plocka in den första. Men igår kände jag ett suuug. För jag visste att den skulle bli så fin på skåpet :) Som en liten färgklick. Doften är helt underbar också. Men jag måste nog läsa på om pioner. Denna blomman som jag plockade in är så himla liten. Andra år har blommorna varit jättestora ju. Behöver den näring eller nått?? 
Snart blommar den nya vita pionen också. Spännande!!

Mitt myggbett som jag fick igår har lagt sej lite. Det kliar som f*n idag och jag är räd runt omkring. Men inte så svullen. Tur. Jag får nog ta en allergitablett idag också. Det hjälpte mot kliet igår, så då kanske det hjälper idag också *hoppas*

Idag får det nog bli lite trädgårdsfix här hemma. Gräset måste klippas. Rädisorna måste gallras. Trädgårdsland måste vattnas. Tvätt måste tvättas och hängas UT. Blomlådorna utanför v-rumsfönstret måste tas ner. Nu har penseérna gjort sitt.. hehe.. Jag ska som vanligt ha vita pelargoner där i och brukar alltid köpa dessa på ett och samma ställe varje år. Men jag kan inte ta mej dit än på ett tag. Det blir väl om typ två veckor. Vad gör man med lådorna till dess? Och jag vill inte handla andra blommor, eller vita pelargoner på annat ställe. För dom jag köper är uppdrivna DÄR och det är så himla bra kvalité på dessa. Man får mycket för pengarna.
Uhh.. vad jobbigt :) Egentligen skulle jag vilja ha nya lådor där också.
En hemmasnickrad HEL lång låda som går under hela fönstret (istället för två köpe som vi har nu) hade varit så himla fint. Det jobbiga är att den kommer bli svårt att hantera, tung och svårt att fästa upp.
Jaja.. jag ska sluta fundera och fixa lite frukost ute på trädäcket nu. Så får jag se vad osm händer under dagens gång :)

Ha en mysig dag!
Kram

Kommentarer
Postat av: M E R E I

- Trevlig nationaldag!

2011-06-06 @ 13:21:14
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0