I ♥ KBH

Godmorgon!!
Jag tror att jag alltid ska skriva att det kommer bli tyst här på bloggen.. för det är alltid DÅ som jag tar fram kameran och knäpper av lite bilder och blir sugen på att skriva :)
(Här ser ni kaffekannan jag köpte på loppis, min mugg från Kerstin Tillberg och lite ihoprullade servetter i en korg :) Jag är kaffesugen!!)

Eller kanske det är för att jag vaknade tidigt, denna lediga dag. Så nu sitter jag här i min ensamhet. D. sover som en stock där uppe. Han vaknade till, tittade på klockan och klagade lite.. Sen drog han täcket över sej och somnade om ;) Jag tassade ner, i min rosa supermysiga sparkdräkt. Och nu sitter jag här.

Har öppnat altandörren. Fågelkvitter strömmar in och blandas med radioskratt. P3! Mysigt :)
Ska snart göra mej en latte också, och läsa ikapp lite bloggar.
Också ska jag fortsätta drömma om Köpenhamn. Jag HOPPAS vi kommer dit denna sommaren. Antagligen i mitten på augusti. Kanske med två övernattningar också. Det hade varit så gött. Jag bryr mej inte så mycket om utlandsresor, solresor, charter och annat.. Skicka mej till Köpenhamn så är min sommar gjord :D Då givetvis med shopping (danskar kan ju det där med design och inredning). Att det sen ingår fotvila på ett svalt hotellrum och stor frukostbuffé (inkl. danska wienerbröd med chokolaaaade) om morgnarna gör ju bara saken ännu bättre :D *längtar*
Undra om vi inte ska boka hotell redan nu.. det blir ju billigt om vi gör det.. Sen är det liksom spikat!!
:D

Nähe.. kära ni. Nu kanske jag skulle göra den där latten. Så jag blir människa igen. Funderar på att slänga in lite tvätt i maskinen också. Så är det också i rullning. Det är ju fint väder idag. Jag hoppas det förblir så. Solen skiner och det jag ser nu är bara en klarblå himmel. Jag kanske inte ska titta åt ngt annat håll. Man vill ju inte bli besviken ;)

Ha en mysig dag!!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0