Livet i en trädgård.

Jag blev människa efter morgonens latte.. Skönt! :) Lagom till den var uppdruckoet kom finaste D. ner från sin skönhetssömn. Vi snicksnackade lite och kom fram till att hotell, två dagar i köpenhamn, skulle bokas. Så nu är det gjort :D Torsdag till lördag. F****n vad nice!! Nu sparas det shoppingpengar.

En mysig frukost blev det också. Vi håller på att gallra bland rädisorna. Dom små söta rädisorna är så goda att ha på smörgåsen. Så nu plockar vi in dessa vi gallrar bort och äter upp dom. Vissa är större än andra. Kanske skulle vi börjat gallra ännu tidigare.. Men ähh.. så som vi gör nu passar oss perfekt :D Så ser vi hur skörden blir längre fram. Om inget annat så har vi lärt oss till nästa gång :)

Ett tag blev det rätt molnigt här. Jag var snabbt ute med gräsklipparen. Så nu sitter jag här på altanen. Solen har kommit fram lite halvt igen. Gräset är klippt, sängkläderna hänger på tork och fläktar mysigt i vinden, dammsugaren går för fullt där inne och jag behöver inte köra med den.. D. jobbar på. (jag har faktiskt kört med den jag också, så tro inget!!).
På gräsmattan går en stackars Kaja. Den kan inte flyga och den snubblar nästan över sina egna ben. Vi hade samma sak förra året. Men då med två ungar. Dock tror jag att den ena ungen blev fångad av en katt. Vi får väl se hur det går med denna i år. Det är ju inga fåglar jag gillar precis. Men det gör lite ont i hjärtat av att se den ensam på gräsmattan. Mamman och pappa kommer och tittar till den. Och innan var det slagsmål på gräset, större fåglarna emellan.
Hoppas mamman inte blir arg när vi ska ut i trädgården. Hon skällde på mej när jag kom för nära innan. Läskigt :)

Livet i en trädgård.

Nu ska jag luka lite i rabatterna. Tack och hej!!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad mysigt med en helg i Köpenhamn! Jag blir lite avundsjuk :) Jag har pratat länge med min D om att boka en weekend men ibland tar saker och ting lite tid innan det kommer till skott ;)Härligt med egna rädisor, mums!Ha en fin helg du med!

Kram, Sofie2011-06-02 @ 19:17:28
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0