Ett ilsket inlägg

Alltså.. jag blir så förbannad ibland. Denna bloggen är inte alltid harmonisk och fin.. och pysslig. Mycket i min vardag handlar också om politik och hur vårt samhälle ser ut i dagens läge. Det ser förjävligt ut!! Jag skriver inte allt för ofta om det här i bloggen, men ibland kan jag inte hålla mej.

För ibland blir jag så förbannad och trött, speciellt när jag läser om dessa jävla nazister just nu!!
Läser i aftonbladet om hur en modig ung tjej ryter ifrån när de idioterna sitter på bussen och skrålar och hyllar hitler. Antagligen mest för att busschauffören, som dom hemskt gärna vill åka med eftersom dom hoppar på bussen och inte kan ta sej dit dom ska på något annat sätt än att åka med en busshaufför, som är invandrare. Om dom nu skulle stått fast vid sina åsikter och det dom skrålar, varför stod dom då inte kvar och väntade tills det kom en svensk busschaufför?? Det borde de ju gjort. Idioter!!
Dom drack säkert en polsk öl dessutom, också åkte dom väl och tog en kebab när dom misshandlat den unga tjejen färdigt..
Bara för att hon visar andra respekt och tycker att andra BORDE göra detsamma.. då åker hon på stryk. Svergiedemokraterna, som dom säkerligen röstat på(!), som aldrig slår kvinnor.. Det är det ju bara invandrare som gör.. Visst??!! Det är rätt roligt, för det är också rätt ofta man kan läsa att en och annan sverigedemokrat faktiskt blivit dömd för just misshandeln av sin fruga..

Iaf. så gör det mej både rädd och förbannad att dessa, av samma typ men kanske lite mer "städade", sitter i riksdagen.. VILL vi verkligen ha det så??
Tycker du illa om alla invandrare.. eller är det egentligen bara EN person, som råkar ha en invandrarbakgrund, som du inte tycker om?? Vi kan INTE gilla alla människor.. Men vi kan inte heller hata människor för att dom kommer från ett annat land eller har en annan religion. Skulle det hänga på religionen skulle jag ju hata er svenskar också, eftersom jag inte är troende och inte ens är med i svenska kyrkan. Jag skulle aldrig kunna hata en person för att de just kommer från ett annat land eller tror på något jag absolut inte tror på.
Och zigenare.. dom som bara snor och gör skit för andra.. dom är lätta att hata. Det finns så många rykten om dom så det blir lätt att tro på. När jag var liten trodde jag också att dom stoppade alla varor dom kunde komma åt i sin stora kjolar. Dom snodde ALLT. Varför kan dom inte bara få ha sina kläder för att det är deras klädstil och det dom trivs i?? Tror ni att alla syr specialfickor under kjolen så dom kan få plats med en hel kalkon under kjolen.. För ingen tror väl heller att det skulle märkas när det hänger en kalkon mellan benen och dinglar?? ;)

Iaf. tillbaka till de nizisterna som misshandlade en ung tjej, 16 år, för att hon tyckte att dessa människor beteede sig illa och inte visade andra människor resepkt.. Är det såhär vi vill ha det?? Vill vi ha denna typen av människor, rashatare, som styr vårt land?? Usch!

Varje dag borde vi ta upp i media hur illa de beteer sig. Men en viktig sak också, hur vi ska hjälpa människor ut ur denna sekten.. Ofta är det små människor som inte syns, som kanske själv har blivit mobbad, utstött och kännt sej ensam. Klart det är lätt att falla i gropen.. Hänga med "tuffa" människor som SER EN.. som hejjar på en när man gör saker man inte borde, och kanske saker man egentligen inte alls står för.. från början. Det är en farlig sekt att växa in i. Vårt samhälle måste se dessa små människor som annars inte syns. Säg Hej till ngn som ser ensam ut. Du kanske kan hjälpa till att få denna människa att inse att man kan bli sedd.. innan det är för sent.

Jag vet inte hur jag ska avslua detta.. ilskan bubblar inom mej. Men jag är också stolt över att denna unga tjej VÅGADE ryta ifrån. Det är skönt med folk som vågar.. jag önskar jag var lika modig.

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Jisses! Jag kan riktigt se mig hur arg du sett ut när du skrev detta ;) Men jag håller med dig till fullo. Det är bara en liiten sak som jag faktiskt hålla med SD om. Och det är att invadrarpolitiken bör förändras. Inte stoppa den , men minska ner... Det finns så mcyket svenskar som behöver hjälp o det hjälper inte dem genom att ta in fler. Missförstå mig nu inte. Jag är inte rasist eller liknade. En av min bästa vänner är sloven. MEn för en som har bott i Landskrona, Så har man en en liten annan syn på invandrare. Tyvärr är det så att vissa fördärvar för andra.Ang. tjejen så tycker jag hon är sjukt våglig. HAde jag aldrig vågat o jag önskar att jag hade samma "stake" som hon.Puss!

2011-01-28 @ 09:08:11
URL: http://www.mammanochkidzen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0